Лиляна Павлова обясни за много тънък и интересен момент, свързан с Огнян Герджиков и опонентите на ГЕРБ

04 Февруари 2017 | 11:09
2 коментара
Политика
„Нямам притеснения, ако новият служебен премиер Огнян Герджиков направи проверка в МРРБ. Но ако това клони към реваншизъм в полза на нашите опоненти (визирайки БСП) е интересен момент”. Това заяви бившият регионален министър и вицепремиер Лиляна Павлова в сутрешния блок на bTV.

Попитала на ветото на Румен Радев за Закона за концесиите тя заяви: "Законът за концесиите на над 80% транспонира европейските директиви. Така че това не е нещо, което сме си измислили. Този Закон е приет от почти всички държави в ЕС, така че ако президентът Радев действително смята, че той (Законът) ще доведе до съмнителни и опасни практики, тогава нека да повдигне въпроса в Европа".

"Нова и изключително интересна програма. В нея залагаме на реализма, а не даваме празни обещания", заяви тя по повод предизборната програма на ГЕРБ за предстоящия вот.

"Можем да увеличим доходите и заплатите, което ще увеличи и пенсиите след време. Отличаваме се от останалите с това, че може да обещаваме, но и изпълняваме всичко, което сме казали", отсече Павлова.

"Преди залагахме на други сектори - борба с корупцията, образование, здравеопазване и други", каза бившият вицепремиер.

"Влезнахме в управлението като първа политическа сила и като такава излязохме. Нормално е да има малък спад в доверието към управляващите, но това не е толкова апокалиптично, колкото се описва от социолози", отсече тя попитана дали БСП диша във врата на ГЕРБ.БЛИЦ

Добавени коментари

Стар мерак публикува:
04 Февруари 2017 | 16:47
А има ли как да го потупам това дебело дупе?!Мераклия съм.Ще го отчетем за сурвакане.Сурва беше скоро.
До дебелка публикува:
04 Февруари 2017 | 12:55
"Можем да увеличим доходите,заплатите,пенсиите".Каде бяхте до сега ма ,краво??? "Преди залагахме на други сектори-борба с корупцията,образование,здравеопазване и /какви/ други."-Всички изброени така процъфтяха,че вързаха.И те,та и всички "други".На всички ни е ясно-ИДВАТ ИЗБОРИ,а пред избори най-много се лъже,обещава и краде!Най-добре е да си насядаш дебелото дупе и да си траеш!

Добавете Вашия коментар

TOP