Лидерът на РЗС в Сандански Яне Янев е подал сигнали към етичната комисия на ГЕРБ

11 Юли 2019 | 10:27
1 коментара
Политика

Яне Янев е подал сигнал към все още несформираната етична комисия на ГЕРБ.

"Сигналът е за почти цялата работа на общинските съветници на Сандански през последните 4 години. Първият сигнал е свързан с разрешение за строеж на водопровод с минерална вода на Александър Манолев, братът на кмета и негов съсед. Те получават разрешение и заповед от кмета за един ден. Водопроводът минава през парка и стига до хотела на кмета, къщата за гости на Манолев и къщата на съседа на кмета. По всичко личи че е оказан натиск", разкри лидерът на РЗС в сутрешния блок на БТВ.

"Водопроводът е абсолютно законен. Тази постъпка е и законна, и морална. Не само един хотел ще се възползва от тази минерална вода, а и много други. Няма конфликт на интереси", разкри кметът на община Сандански Кирил Котев.

"Това, че Борисов обяви на Конгреса, че иска да се бори с феодализма по места, ме кара наистина да имам надежда", допълни Яне Янев.

"Свещеници ми казаха, че кметът е направил освещаване на басейна в началото на годината, а разрешението е издадено преди 2 седмици", каза още той.

"Разрешението за водоползване се издава преди разрешението за строеж. Етичната комисия ще дойде и прецени. Това не е първият хотел в България с минерална вода", отговори кметът.

"Истинският кмет на Сандански не е Котев, а Манолев. Вижда се, че го защитаваше и за къщата за гости и за джакузито му. Подал съм и други сигнали за работата в Сандански", завърши Янев./новини.бг/

Добавени коментари

коментиращ публикува:
11 Юли 2019 | 15:07
е толкова ли в държавата не се намери един които да осъди солидно такива коментиращи без факти личности та да им държи мокро.смешна работа .свещеници бил питал.сигнал подал.янчоо след време никои няма да се сети за теб.гъза да се скъсаш да пускаш сигнали се е тая.след сто години котев ще се споменава че е бил кмет.не тебе че си пускал сигнал.младите сега виждат в тебе какво е било по време на комунизма.сигналджии . доносници.не те познавам но поведението ти излъчва гнус.срам ми че си преставител на човешката раса.

Добавете Вашия коментар

TOP