Лидерът на РЗС Сандански Яне Янев : Управлението на Котев е фарс,заседанията на ОбС, начело с безпомощната кукла на конци Синански, са срам за Сандански

09 Октомври 2017 | 12:21
2 коментара
Политика

Лидерът на РЗС в Сандански Яне Янев и общинските съветници от партията му настояват за ревизия на всички общински дружества и на публичните финанси  на общинската администрация в Сандански. До медиите те разпратиха декларация, в която пишат:

 „ПГ на РЗС - Сандански от началото на мандата категорично възразява срещу корупционния модел на управление в УВЕКС - Сандански и затова с гласовете си в общинския съвет отстрани Тодор Гикенски. За съжаление обаче кмета Котев продължи стария модел в УВЕКС - Сандански с нова схема, чрез която публичните финанси на общинското ВиК дружество отново са тайни, непрозрачни и подвластни не на принципала на дружеството, а на тартора на нова групировка. За тази групировка предстои да направим необходимите разкрития в най-близко бъдеще.

РЗС няма да участва в днешната схемаджийска сесия и призовава общинските съветници от останалите партии да не дават възможност под какъвто и да е предлог Котев да продължава да управлява еднолично чрез подставено лице УВЕКС - Сандански. Време е всичко да излезе на показ. Искаме ревизия на всички общински дружества и на публичните финанси които харчи безразборно общинската администрация.

Управлението на Котев е фарс, а заседанията на общинския съвет начело с безпомощната кукла на конци Синански са срам за Сандански.

РЗС от днес заявява категорично, че ще положи необходимите усилия за да преструктурира местното самоуправление в Сандански, така че да има прозрачност и отговорност“.

Добавени коментари

Кукловод публикува:
11 Октомври 2017 | 06:57
Еееее,Яне, не плащат,а? Нито куклите на конци,нито Оранжерийния бос барабар с Мравката...... Мъка! Нищо друго не ти остана ,освен да виеш кат вдовица за ......
Ризо Дончев публикува:
09 Октомври 2017 | 18:41
Синански бил срам за Сандански?! И кой го казва-Гордостта на Сандански,България и Цялата вселена! Дупедавец и гъзолизец от същият мащаб! Флашки,папки,пушилки..........Яне,чекай малко! Ся, след развода на Палячото с ВМРО е напълно възможно и ти да бръкнеш в кацата с меда. Така е изборите изхабяват,а цицката на властта е блага. Кофти е когато гледаш как другите блажат,а пък ти да пишеш декларации.

Добавете Вашия коментар

TOP