Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Сандански: Сандов зачеркна АМ "Струма", а сега 40 минути се кара в Кресненското дефиле

14 Септември 2022 | 11:11
2 коментара
Политика
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Сандански: Сандов зачеркна АМ Струма, а сега 40 минути се кара в Кресненското дефиле

“Не знам дали ме е яд, или дали ме е срам. Сега щяхме да сме минали през Кресненското дефиле. Най-големите съоръжения стоят две години неизползваеми. Най-големите мостове и тунели. Защо, бе хора? 40 минути карам зад един тир през Кресна. Защо стоите, защо не затворихте пътищата. Парите ги бяхме оставили. За да може в последния ден Сандов да зачеркне целия проект, защото така казал бащата на Киро. И вие стоите? Защо, бе?” Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборна среща в Сандански, където бе посрещнат от членове на ГЕРБ и симпатизанти с плакат “Бойко, щом си тук, можем всичко”.

На срещата присъстваха кандидат-депутатите Делян Добрев, Росен Желязков, който е водач на листата на ГЕРБ в района, както и евродепутатът Андрей Новаков.

Той беше категоричен, че ако не бият с голям резултат на изборите, “Струма” няма да се завърши.

“Всеки ден ви бъркат по джоба. По 30 млн. лв. на ден отиват в Швейцария. Откраднаха всичко живо и промяната ми откраднаха”, каза още Борисов.

“Всеки ден говорят лъжи. Шкафчета, кюлчета. Пет експертизи има, че снимките са фалшиви. А на вас всеки ден ви бъркат в джоба и ви взимат от него”, допълни бившият премиер.

Той обясни и защо може да реши проблемите в държавата. “Мога да се справя, защото имам най-добрите експерти. Делян Добрев е завършил заедно с Асен Василев в щатите и е много по-умен от него. Само където не се научи да прави схеми”, изтъкна Борисов.

“Две години “Хемус” щеше да върви със “Струма”, а “Струма” сега щяхме да сме я завършили. С последното постановление единствено успяхме да завършим моста при Симитли. Иначе и той нямаше да е направен”, категоричен бе лидерът на ГЕРБ.

Той уточни, че приоритетите на партията са събрани в програма, която се казва “План за възстановяване след кризата”.
Борисов изтъкна, че им е необходима преднина на изборите, за да имат основание да управляват.

“Искат да ни довършат. 3,5 млрд. лв. излизат от България заради тях само от горивата. За радост, Европа и Америка разбраха за измамата. Затова Киро във всяко изказване казва: “Никакви американци не могат да ми кажат да се събера с ГЕРБ”. Чакай, бе, Кире, ние не сме те искали. И защо точно американците, дали не са ти казвали”, попита председателят на ГЕРБ.

Добавени коментари

Симитлия публикува:
17 Септември 2022 | 13:19
Тия научия ли да може депотатин е им да могат да четът че един сричаше преди време
Освен други неща публикува:
14 Септември 2022 | 11:46
Бойко не познава и часовника.

Добавете Вашия коментар

TOP