Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, кандидатът за народен представител Стефан Апостолов и кметът Апостол Апостолов откриха официално новия мост между град Симитли и кв. „Ораново“

13 Септември 2022 | 21:21
4 коментара
Общество
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, кандидатът за народен представител Стефан Апостолов и кметът Апостол Апостолов откриха официално новия мост между град Симитли и кв.  Ораново

Вече няколко месеца жителите на Община Симитли и най – вече хората, живеещи в кв. „Ораново“ се движат по изцяло нов мост, изграден по всички европейски стандарти.

 

Преди изграждането на новото съоръжение, всеки ден, стотици автомобили преминаваха по стария железен мост с риск за живота и здравето си, поради лошото му състояние.

 

След години борба на кмета на Община Симитли Апостол Апостолов и на нашия народен представител в няколко парламента, днес кандидат за депутат – Стефан Апостолов и благодарение на последното правителство на ПП ГЕРБ, бяха намерени средства за изграждането на новия мост.

 

Затова именно лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, кандидатът за народен представител Стефан Апостолов и кметът на Община Симитли Апостол Апостолов откриха официално новия мост. По стара българска традиция Борисов, който бе заедно с Делян Добрев, водачът на листата на 1 МИР – Благоевград Росен Желязков, областният координатор на ПП ГЕРБ Андрей Новаков и кандидат - депутати от областта, бяха посрещнати в Симитли от красиви дами, облечени с народни носии, с питка, мед и шарена сол.

 

Над 500 човека се бяха събрали в района на новия мост, за да се срещнат лично с Бойко Борисов, да преминат заедно по модерното съоръжение и да засвидетелстват подкрепата си към него и към КП ГЕРБ – СДС. Лидерът на ГЕРБ се снима и разговаря със своите симпатизанти, които от своя страна обещаха, че на изборите на 2-ри октомври ще постигнат най – висок резултат, гласувайки с № 24 за КП ГЕРБ – СДС и с № 122 за Стефан Апостолов.

 

Припомняме, че мостът е част от придружаващата инфраструктура на лот 3.1 от магистрала "Струма" между Благоевград и Крупник. Той осигурява транспортен достъп към автомагистралата.

 

Съоръжението е част от бъдещия пътен възел на АМ "Струма" при входа на град Симитли.

 

Съоръжението е с дължина 95 метра и заменя еднопосочния стоманен мост, изграден преди повече от 50 г. Новият е двупосочен - с една лента във всяка посока, и двойно по-широко пътно платно. Ширината на пътното платно е 8 м, с два тротоара, предпазен парапет за пешеходците и осигурителни системи за преминаващите моторни превозни средства.

Добавени коментари

селянин публикува:
14 Септември 2022 | 00:31
много прост народ,правиш добри неща той нищо не вижда ама такова е ........
а браво публикува:
13 Септември 2022 | 21:56
поли си е поли човека си гледа работата доволен е от борисов и прави уважение е така се прави
Ха Ха публикува:
13 Септември 2022 | 21:45
И тримата са за затвора! Бай Ставри ще им се израдва! Тези колко са откраднали от всички българи, не може да се изчисли на по малко от няколко МИЛИЯРДА! Пак гласувайте за тези крадци от герб и дпс!
Вие сте смахнати! публикува:
13 Септември 2022 | 21:32
Хвани Поли-удри го в Бойко.Правите се на циркаджии.От кога е готов моста благодарение на хората,които стачкуваха,за да се отвори по-скоро и вие сега -Да го открие Тиквата,че няма какво друго!Само и само да произведете на Бойко някакво измислено мероприятие!Безсрамници! Ние "нищо не виждаме"!

Добавете Вашия коментар

TOP