Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов идва утре в Благоевград

26 Януари 2023 | 16:27
7 коментара
Политика
Лидерът на ГЕРБ  Бойко Борисов идва утре в Благоевград

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов идва утре в Благоевград за среща с актива от Пиринско, пише “Струма“.

Тя е насрочена за 12 ч в зала „22 септември“ на общината. Сред поканените са депутати, кметове, общински съветници, а темата са предстоящите парламентарни и местни избори.

Непосредствено преди посещението на Бойко Борисов, в залата ще се проведе и редовната общинска сесия .

Добавени коментари

Тато публикува:
26 Януари 2023 | 20:04
Илко не вземаи наем нямат левове
Кой пък тоз Георги? публикува:
26 Януари 2023 | 18:38
Ако не е Георги Ангелов,ще да е Дина Бърдарева.Тя е дребна,но е оправна.Някой казваше,че Сашо сам си ги пише обръщенията към банскалии.И не е изключено.Понякога се включва и Ленчето Калайджиева с дедо ви поп.Тук свършват членовете.Това е герб Банско!Сашко вече се изтърка като модерните сега дънки-избелели,та протрити!Ама не от много работа и бутане на бали слама.Така си ги купува,та като го гледат хората да си мислят,че е от много работа.Ама не е!
ГЕРБ-Банско публикува:
26 Януари 2023 | 18:28
Приятели на Банско,в Банско вече няма ГЕРБ.Банско плаче! Няма вече ГЕРБ,няма Бойко.Няма и Мацурко.Падна сняг и той не може да се придвижва с тротинетката до Благоевград-Предел е затворен за такива без вериги.Плюс това там си имат далече по-вреден от него.Е го на Новаков,Роска Водоноска,Свакелиева...Така че Сашко не им е нужен.Той да си стои в нужника!А беше казал,че се готви за местните избори на есен.Кмет ще го правим.Ама друг път,щото няма кой да гласува вече за него.Саше,Саше-е-е,да ти яде котка чопката!Нищо не излиза от тебе!
Мутра публикува:
26 Януари 2023 | 18:24
Out
ГЕРБ публикува:
26 Януари 2023 | 17:34
ПИРИНСКО СТРУМА ИЗЛЪГА И ВИЕ ГИ ЦИТИРАТЕ ИНО Е ЛЪЖА БОКО НЕМА ДА ДОЙДЕ ЗАРАДИ НОВАКОВ КАЗАЛ ЧЕ СЕСИЯТА КЕ СВЪРШИ В 12 ЧАСА АААА ТАКА СТАВА ТАЯ АБЕ НЕМАМ ДУМИ! ДА СЕ МАХА НОВАКОВ НЕМА ЛИ КОЙ ДА МУ КАЖЕ НА БОКАТА!
Георги публикува:
26 Януари 2023 | 17:23
Приятели на Банско, приятели на ГЕРБ! Нашият общински лидер Александър Мацурев също е офицялно поканен, като един от най активните и проспериращи политици в региона ни! Да се събират и нека се разберат с Бойко за финансиране и милиони за Банско!! Спасете града ни! ГЕРБ Победа! ГЕРБ е сила! Слава Украйна!!!
с публикува:
26 Януари 2023 | 16:53
в нормална държава тоя отдавна щеше да е в затвора

Добавете Вашия коментар

TOP