Лидерът на БСП Корнелия Нинова с най-много номинации за кандидат-депутатската листа в 1-ви МИР-Благоевград

31 Януари 2017 | 16:40
1 коментара
Общество
Лидерът на БСП Корнелия Нинова с най-много номинации за кандидат-депутатската листа в 1-ви МИР-Благоевград

Председателят на БСП Корнелия Нинова с най-много номинации за кандидат-депутатската листа в 1-ви МИР-Благоевград.

Веднага след Корнелия Нинова се нареждат областният лидер на социалистите в Пиринско Николай Бошкилов, бившият вече депутат Кристиан Вигенин, Иван Ченчев - отговорник в ИБ на БСП за Благоевград, както и всички общински председатели на структурите в региона. В една-две от структурите издигат и дългогодишния депутат Кирил Добрев от Гоце Делчев.

В Петрич конференцията взе специално решение, ако националният председател Нинова е кандидат и в друг избирателен район, то за водач на листата да бъде човек от Благоевградско, в лицето на Николай Бошкилов.

Социалистите от южния град номинираха местния си лидер Йорданка Атанасова, експредседателя Димитър Капитанов, бившия депутат от Благоевград Емил Костадинов и други от актива в Петричко.

В Хаджидимово, Гърмен и Сатовча, посочиха бившия партиен ръководител в Благоевград д-р Владимир Пандев и колегата му от Гоце Делчев Валери Сарандев, отчетоха от централата на червените.

Снощи бе една от последните конференции за издигане на кандидати за Народно събрание в Банско.

Банскалии също искат Корнелия Нинова в Пиринската листа. Те предложиха още Бошкилов, Вигенин, общинския председател в курортния град Костадин Дурчов и други от състава на БСП.

Тази вечер е общинската конференция в Благоевград. Още сега е ясно, че номинираните от партийните клубове в града са повече от 14 души.

На 1 февруари е заключителната конференция в Гоце Делчев.

Добавени коментари

Благоевград публикува:
01 Февруари 2017 | 11:33
Разкарайте от листата Емил Костадинов, той за нищо не става.

Добавете Вашия коментар

TOP