Лидерът на БСП Корнелия Нинова официално предложи изключването на Георги Гергов от ИБ

22 Април 2017 | 14:11
0 коментара
Политика

Лидерът на БСП Корнелия Нинова официално предложи изключването на Георги Гергов от Изпълнителното бюро на партията в началото на днешното заседание на пленума на левицатa.

Нинова добави, че прави това с уважение към него, затова че много години той работи за партията всеотдайно, но заради ситуацията, в която е замесена партията, а тя неприема политически лица да бъдат замесени в подобни обстоятелства.

„Предлагам да освободим г-н Гергов от Изпълнителното бюро. Той години наред работи за партията всеотдайно, но заради ситуацията, предлагам той да бъде освободен. Не приемам за редно политическо лице да участва в такива събития”, каза Нинова по повод посредничеството му за неформална среща между главния прокурор Сотир Цацаров и бизнесмена Сашо Дончев. След нейните думи Георги Гергов се обади от залата с въпроса: „Защо да гоним медиите, не виждам какво съм направил?” Това той каза след предложението представителите на средствата за информация да напуснат залата, за да се състои необезпокоявана дискусията по точка първа от дневния ред на заседанието, в която е включен и първият въпрос за „актуалната политическа обстановка”.

 

Добавете Вашия коментар

TOP