Лидерите на Продължаваме Промяната акад. Денков, Асен Василев, Кирил Петков и Радослав Тасков на среща с избирателите в Благоевград този петък

18 Април 2024 | 21:32
3 коментара
Политика
Благоевград
Лидерите на Продължаваме Промяната акад. Денков, Асен Василев, Кирил Петков и Радослав Тасков на среща с избирателите в Благоевград този петък
Председателят на ОбС-Благоевград Радослав Тасков заедно с лидерите на Продължаваме Промяната акад. Денков, Асен Василев и Кирил Петков ще се срещнат с благоевградската общественост този петък.

Пред първите сред равни Радослав Тасков ще направи отчет за общинските дружества в община Благоевград, където принципал е общински съвет. Тасков най-вероятно е поел ангажимент да помага на предстоящите избори на Продължаваме Промяната, както може би е обещал и на ВМРО и на ГЕРБ.

От какво има нужда България – смели реформи или връщане към модела от 2009 – 2020 г.? Как може България да стане нормална европейска държава? Какво ще стане на поредните избори и след тях?

Лидерите на Продължаваме Промяната и почти целия Изпълнителен съвет ще бъдат в Благоевград тази седмица, за да отговорят на тези въпроси.
 Ако искате да чуете отговорите от акад. Денков, Асен Василев, Кирил Петков, Христо Петров, Венко Сабрутев и други, заповядайте на 19 април от 18:00 в зала „22 Септември“.

Не е задължително да сте член или симпатизант на ППДБ. Достатъчно е да се интересувате от политика.
 19 април (петък).

 Зала "22 Септември".
18:00 часа.
Заповядайте!

Добавени коментари

Тодорчо публикува:
19 Април 2024 | 12:12
Точно Тасков потопи Благоевград на дъното и винаги е работил за себе си и никой друг!
истината публикува:
19 Април 2024 | 09:18
ТАСКОВ И ПРОМЯНА ! НИКОЙ НЕ ТРЯБВА ДА ГЛАСУВА ЗА ГРОБ И ЗА ПРЕМЯНАТА .ИНАЧЕ ОТИВАМЕ ПОД ДЪНОТО.
“От 2 стола - та земята“, Народна мъдрост публикува:
19 Април 2024 | 08:27
Таската сяда на много столове едновременно, ама да не се окаже после на земята!

Добавете Вашия коментар

TOP