Левски ще търси задължителен успех срещу закъсалия Пирин на двубоя днес в Благоевград

19 Февруари 2023 | 08:00
0 коментара
Спорт
Левски ще търси задължителен успех срещу закъсалия Пирин на двубоя днес в Благоевград

Раздираният от прблеми Пирин приема намиращия се в изключително лоша шампионатна форма Левски. Срещата на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград е с начален час 15:15 и ще може да я гледате пряко в ефира на DIEMA SPORT.

 „Орлетата“ изпратиха много бурна седмица. Американският бизнесмен Пол Белогур обяви, че се оттегля от клуба и подари акциите на Община Благоевград. От своя страна Общината заяви, че няма пари да издържа елитния футболен клуб и тепърва ще се търси нов собственик. На фона на тези новини феновете на Пирин от „Пирин Ултрас“ призоваха за мощна подкрепа и пълен стадион срещу Левски.

Левски определено не идва без проблеми в Благоевград. „Сините“ не са побеждавали в шампионата вече 9 двубоя и се отдалечиха на девет точки от третия ЦСКА 1948. Станимир Стоилов ще трябва да прекроява и отбраната на вековниците, тъй като Цунами е аут за двубоя заради наказание. Много внимателен пък трябва да бъде Сонко Сундберг, който при картон ще пропусне следващия мач за тима си, а той е срещу шампиона Лудогорец. До момента гамбиецът с шведски паспорт има 4 официални предупреждения. Добрата новина за Стоилов е това, че Илиян Стефанов е на линия за срещата, след като се излекува от леко вирусно заболяване през седмицата.

Добавете Вашия коментар

TOP