Левски пробва да спре лошата серия с Пирин

13 Март 2016 | 13:14
0 коментара
Спорт
Левски пробва да спре лошата серия с Пирин

Левски приема Пирин (Благоевград) днес от 16:15 часа на "Георги Аспарухов". Отборът на Стойчо Стоев има големи проблеми с "орлетата" този сезон, като дори няма вкаран гол във вратата на предпоследния в "А" група. Първата среща на "Герена" приключи при нулево равенство, като гостите дори можеха да спечелят, но Маркиньос пропусна дузпа. След това Пирин се наложи с 1:0 срещу Левски в Благоевград след гол на Мартин Тошев.
 
В момента "сините" изостават с цели 15 точки от лидера Лудогорец, след като направиха равенства в последните си два мача - 0:0 с Монтана у дома и 1:1 с Локомотив (Пловдив) на "Лаута". Столът на Стойчо Стоев отново ще се разклати, ако и днес Левски не спечели.

С отговорността да постигнат дебютното попадение срещу Пирин и евентуална първа победа ще се нагърбят новите попълнения Венцислав Христов и Бабатунде Адениджи, които са гласени за титуляри. Стоев има доста проблеми поради контузиите на основните халфове Георги Костадинов и Джереми де Нойер. Аут за мача е и десният защитник Сашо Александров, а със здравословни проблеми са още Боян Йоргачевич, Мехди Бурабия и Джъстин Менголо. Последните трима обаче ще стиснат зъби и ще играят.

Пирин пък ще бъде без наказания си треньор Наджи Шенсой. Със санкции са и трима от играчите му - Румен Сандев, Янко Сандански и Александър Дюлгеров, а контузен е Александър Башлиев.

Както е известно, Сектор "Б" на "Герена" и днес ще бъде празен поради наказание. Публиката на Левски ще бъде в Сектор "В", а цената на билета е 12 лева.

Добавете Вашия коментар

TOP