Левски излиза със специални екипи срещу Пирин в Благоевград! Новият дизайн посветен на 110 години от създаването на клуба

16 Февруари 2024 | 09:00
0 коментара
Спорт
София
Левски излиза със специални екипи срещу Пирин в Благоевград! Новият дизайн посветен на 110 години от създаването на клуба

Футболистите на Левски ще излязат със специален екип срещу Пирин Благоевград в събота. Новият дизайн на фланелките ще е посветен на 110-ата годишнина на клуба, която ще бъде отпразнувана на 24 май.

По-специфичното на екипировката ще бъдат цифрите на гърба на играчите, в които ще бъдат вградени снимки на легендарни играчи на столичани, пише „Тема Спорт“. По този начин те ще бъдат почетени за радостните мигове, които са оставили на стадион „Георги Аспарухов“.

От началото на сезона официалната фланелка на Левски се радва на огромен интерес от страна на феновете. От клуба се похвалиха, че са продали над 17 000 и за новия сезон германският спортен гигант „Адидас“ е предвидил нов дизайн на екипировката и още артикули за сините.

Предприети са необходимите мерки за сигурност преди, по време и след футболната среща между Пирин Благоевград и Левски София, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Футболната среща ще се проведе в събота, 17 февруари, от 17:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград. 

Феновете на Левски изкупиха билетите за гостуването на Пирин в Благоевград. „Сините“ привърженици са взели всички 850 билета за стадион „Христо Ботев“.

От Левски обаче уточняват, че може да бъде отпуснато допълнително количество билети. Решението ще бъде взето от клуба-домакин и полицията в Благоевград.

От полицията съобщават, че са предвидени достатъчен брой полицейски служители, които ще следят стриктно за опазване на обществения ред извън и в стадиона, като в охраната на мероприятието са включени и командировани допълнително сили от други структури на МВР. 

Ще се извършва щателна проверка на всички посетители на футболния мач, като униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетревно състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи: огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число парфюми и чадъри. 

Преди футболната среща ще бъде въведена временна организация за движение на автомобили по улиците към стадиона, като е издадена заповед от кмета на община Благоевград Методи Байкушев за временна организация на движението на превозни средства по улиците „3-ти март“, „Теменуга“, „Христо Чернопеев“, „Стефан Стамболов“ и част от улица „Васил Априлов“. 

От ОДМВР – Благоевград призовават гражданите и привържениците на двата отбора, които ще посетят мероприятието, да спазват създадената организация и стриктно да се съобразят с разпорежданията на контролните органи, както и да спазват разпоредбите на Закона опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия.

Добавете Вашия коментар

TOP