Левски (Крупник) с важна победа срещу Локомотив (Дамяница)

17 Октомври 2022 | 06:23
0 коментара
Спорт
Левски (Крупник) с важна победа срещу Локомотив (Дамяница)

Левски (Крупник) надигра Локомотив (Дамяница) с 2:1 в домакински мач, изигран на стадион „Арена“ – Крупник.

 

Крупничани откриха резултата още в началото на мача. В 7-та минута Марио Самуилов навързва двама трима играчи на Локомотив амяница) и беше спънат, поради което съдят отсъди дузпа в полза на Левски, която Ивайло Спасов превърна в гол.

 

След това Самуилов пропусна едно положение, Ивайло Спасов също изпусна положение. В 25-та минута се наложи Марио Самуилов да напусне играта след контузия.

 

До полувремето резултатът остана в полза на Крупник. В началото на второто полувреме гостите от Дамяница излязоха по – мотивирани на терена и успяха да изравнят.

 

В 65-та минута Антонио Алексиев от Левски (Крупник) беше изгонен с червен картон. Гостите имаха числено предимство, както и три – четири чисти положения, които вратарят на крупничани Александър Тодоров успя да спаси.

 

В 75-та минута Ивайло Спасов уцели греда. Преди това имаше още две мелета в наказателното поле на гостите. В 80-та минута Ивайло Спасов разстреля от фал вратаря на противника, с което оформи крайния резултат от 2:1 в полза на крупничани.

Добавете Вашия коментар

TOP