Летните атракции в Банско вече работят

01 Юли 2021 | 15:42
3 коментара
Общество

Летните атракции в Банско работят от днес, 1 юли 2021 г. Кабинковият лифт ще обслужва туристите всеки ден от 8 до 16.30 ч.

На Бъндеришка поляна, където финишират звездите на Световната купа по ски, ще бъдат отворени всички атракциони за малки и големи - тюбинг, футбол, джаги, миниголф, стена за катерене, стрелбище, надуваеми замъци, велосипеди под наем, електрически бъгита и др.  За пореден сезон гостите на най-добрия ски курорт у нас ще могат да се спуснат по най-дългата надуваема водна пързалка в Европа със своите 400 метра. Външен бар и ресторант ще предоставят напитки и храна в планината.

Всички предписания и хигиенни изисквания ще се спазват във връзка с пандемията, обяви маркетинг директорът на „Юлен“ АД Иван Обрейков. 
 
При събиране на група от 50 туристи може да бъде пуснат и лифтът до връх Тодорка. 

Добавени коментари

Аз съм от друга улеца публикува:
01 Юли 2021 | 23:02
Не плюем СРЕЩУ човеко,а направо върху него! Точно,защото НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ! Той не може да говори,та бил спасил Банско?!На мен само нищо не може да ми направи.Но с Икономов не можаха да си поделят плячката. ТА ЗА ТОВА ЛИ НЯКОЙ ТРЯБВА ДА МУ ЗАВИЖДА??? И ТО ТОЧНО НА НЕГО? Кой неграмотник би гласувал за такъв боклук? Банскалии не са толкова прости,за да не могат да преценят колко пари чини тоя неграмотник!!!
Банскалия от ул Глазне публикува:
01 Юли 2021 | 20:49
А защо така плюете срещу човека който ни спаси от ковид кризата ? който дари хиляди за регьона ни ? който помага на всеки? я ти с тия коментари кажи нещо лошо ле ти е направил Мацурев? не нали? просто завиждаш нали?
Банскалия публикува:
01 Юли 2021 | 16:00
Главната атракция ще бъде на 11.07.2021г.,когато ще се сгромоляса ГЕРБ и Сашко Мацурев. Поздрави от Дубай!

Добавете Вашия коментар

TOP