Лена за ГЕРБ: Това публично страдание от шпиц команда е типичен герберски маниер да се взриви всичко

08 Февруари 2024 | 08:51
0 коментара
Политика
България
Лена за ГЕРБ: Това публично страдание от шпиц команда е типичен герберски маниер да се взриви всичко

Управлението не е на всяка цена, но решението на ПП/ДБ остава да се подкрепи кабинет с мандата на ГЕРБ, с премиер Мария Габриел и с минимални промени в състава.

Този разговор, който в момента се води, е публично страдание от шпиц команда - типичен герберски маниер в опит публично всичко да се взриви. Такава оценка на последните два дни даде Лена Бориславова в студиото на Нова телевизия.

 

Според нея с този маниер ГЕРБ искат да предоговорят всичко, тъй като "апетитът идва с яденето". Бориславова обаче заяви убеденост, че ротацията ще се случи, както е договорена и с минимални промени след оценка и анализ, който в момента се прави.

 

По думите й, ако Делян Добрев действително има документ, в който да е записано това, което твърди, е щял вчера в студиото да дойде с документа и да го размята публично.

 

Бориславова обясни, че единствено МВнР е свободно и недоговорено, на практика е много тежко министерство и с двете войни и много ангажименти. Реално никоя цивилизована и европейска държава не си позволява такова съвместителство, пък ако Мария Габриел и Николай Денков работят толкова добре заедно, не е ли логично огледално да си завъртят ролите, които имат в момента.Епицентър.бг

Добавете Вашия коментар

TOP