Легeнда на ФК Ботев Благоевград празнува Диамантена сватба на стадион Христо Ботев

12 Ноември 2022 | 18:31
10 коментара
Общество
Легeнда на ФК Ботев Благоевград празнува Диамантена сватба на стадион Христо Ботев

Бившият футболист на Ботев Благоевград Димитър Тасков - Стобския и неговата половинка Незабравка празнуваха своята Диамантена сватба, не където и да е, а на стадион Христо Ботев в областния град на Пиринско.

След 60 години съвместен живот, двойката отново си каза заветното ДА, пред роднини и приятели. В подкрепа на бившия защитник на Ботев бяха Борис Безев, проф. Васил Жечев, Иван Прошин, Димитър Андреев- Макето, Йордан Попмихайлов и други.

Освен футболните легенди на стадиона бяха и звезди в автомобилния спорт. Мнократната шампионка в планинския шампион по автомобилизъм на България Оля Стоянова дъщеря на "младоженците" и внучката им Диана Стоянова, също част от елита на автомобилния спорт у нас.

Сред благоевградчани Димитър Тасков- Стобски е познат и като човекът, съживяващ акумулатори. Дълги години Митко поддържаше сервиз за акумулаторни батерии. Двойката отпразнува годишнината от сватбата под формата на съкратена церемония на истинска сватба, така както повелява традицията. Среща с гости, връчване на подаръци, поздравления и разбира се танц с участието на Димитър и Незабравка.

Екипът на Pirinsko.com пожелава на двойката още дълги години семеен живот, с много любов и слънчеви дни!

Легeнда на ФК Ботев Благоевград празнува Диамантена сватба на стадион Христо Ботев
Легeнда на ФК Ботев Благоевград празнува Диамантена сватба на стадион Христо Ботев
Легeнда на ФК Ботев Благоевград празнува Диамантена сватба на стадион Христо Ботев
Легeнда на ФК Ботев Благоевград празнува Диамантена сватба на стадион Христо Ботев

Добавени коментари

ГЕРБ Благоевград публикува:
14 Ноември 2022 | 08:04
Герб нема да подкрепат Илко Камбитов за кмет този човек е преключил та това е елементарно поведение да не уважиш такъв човек.
tagareva публикува:
13 Ноември 2022 | 21:27
pozdravleniq chicho mitko i lelq nezabravka da sa jivi izdravi i da se radvat na vnucite.
ПЕТРОВА публикува:
13 Ноември 2022 | 21:19
ЕВАЛА ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ НА ДИАМАНТЕНА СВАТБА ТОВА Е СУПЕР БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВСЕ ТАКА СПЛОТЕНИ
Ганцата публикува:
13 Ноември 2022 | 21:04
Стобски браво как една легенда дава пример на младото общество как един стадион става подиум а на кмета Илко не му се сърдете той е за малко ние грамаждани ще си имаме кметица служител в НАП.
сукси публикува:
13 Ноември 2022 | 20:38
мите стобски е герой той бе на празненствата сто години пирин той е истински ветеран и герой
Иван публикува:
13 Ноември 2022 | 20:21
Истината защо Илко Стоянов , Боре Механджийски и Дейвид Арабаджиев е следната: Не присъстваха защото нямат очи да погледнат роднините на Стобски в очите това са хората които прекратиха договора с общината на зета на Стобски Гошо Диамото!! Гошо имаше договор да сменя гумите на автомобилите и много месеци не му превеждаха парите та се наложи да пусне покана за да му изплатят по договор сумата за услугата!! И без да разговарят с него пренебрегнат бе подменен с друга фирма без да бъде предупреден при действащ договор!! Ето затова никой не отиде на това толкова истинско тържество защото неможеха да погледнат роднините в очите!! За пореден път се доказва че ако (нямат файда) общинарите не присъстват а пращат от немай къде някой си!! Общината за едни майка за други мащеха!! Ако не е запознат кмета да попита двамата горепосочени но неможе да не знае той казва от къде да се сменят гумите на автомобилите в община Благоевград!!
li6kova публикува:
13 Ноември 2022 | 19:37
kmeta sabota i nedelq nego 4ekaite v blagoevgrad toi e v petri4. naso kambitov hodi6e na garciq a pa negoviq dvoinik v petri4 pri oblastnata na a4o jenamu.
Христина публикува:
12 Ноември 2022 | 21:04
Кмета не го виждам на снимките хубаво би било да присъства на такива мероприятия ако иска разбирасе да продалжи да кметува
mariq bogdanova публикува:
12 Ноември 2022 | 20:20
predstavitel ot obshtinata nqmashe li kmet zam kmet ili predsedatel na syveta, nqma li koi da go pozdravi ot rykovodstvoto ta tova sie srebyrna svadba za koeto poklon!
фен на Пирин публикува:
12 Ноември 2022 | 20:02
Браво Стопски браво легендо покажи на младежта как се прави как в сърцето ти е футбола нямам думи как да те нареча ти си нашия идол на стадиона. Весело изкарване и още щастливи мигове. Наздраве легендо ти си за пример.

Добавете Вашия коментар

TOP