Лечков: Казус ЦСКА в Изпълкома няма

17 Ноември 2015 | 07:59
0 коментара
Спорт
Лечков: Казус ЦСКА в Изпълкома няма

източник: БГНЕС

Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков разкри в ефира на Sport7, че казус ЦСКА в Изпълкома няма. По този начин той даде да се разбере, че "червените" ще имат много трудности за в бъдеще, предвид големите задължения, които са трупали през годините.

"При нас казус ЦСКА няма. Показателно е, че в Изпълкома всеки има мнение, но решенията са взимат колективно. Ние сме независима организация и сравнително добре се справяме с оглед на това, което се случва в България. Законът е най-голям от всички нас. Казус ЦСКА в Изпълкома няма. Търси ли се синдик? Значи клубът е в несъстоятелност. Въпросът е, че проблемът се прехвърля от болната глава на здравата. Ние като Изпълком не сме трупали дългове в ЦСКА, нали? Аз подкрепям Венци Стефанов, той се изрази толкова добре", обясни Лечков. 

"Имам притеснения, че ако продължаваме да коментираме тази тема, УЕФА и ФИФА ще ни отнемат лиценза и няма да участваме на други форуми. Говорим за бъдещето все пак", допълни той. 

В същото време легендата от САЩ 94 се обяви в подкрепа на селекционера Ивайло Петев и обясни, че през годините редица треньори са паднали в жертва на футболистите./Gong.bg

Добавете Вашия коментар

TOP