Къде да избягаме от летните жеги? Решението е Био хотел "Моравско село" в местността „Предел“

11 Август 2021 | 09:50
0 коментара
Любопитно

Колкото и всички да обичаме лятото, никой не обича горещините. В резултат на това, много хора търсят спасение от жегитев планината.

Местността „Предел” е едно от най-подходящите места за почивка на планина, а ако комбинирате това с някой наистина класен хотел от типа на Био хотел „Моравско село“ удоволствието ще бъде пълно.

„Моравско село“ е красив комплекс от четири къщи за гости, механа, стопанство, градина, мини футболно игрище. Намира се в сърцето на Пирин. Стилното изпълнение на целия комплекс, безупречната чистота привличат все по-голяма аудитория.

Био хотел „Моравско село“ е подходящият избор за хора, които обичат качеството на разумните цени. Хотелът може да посрещне специалните нужди на всички свои посетители, за да могат те да проведат своите делови срещи, да хапнат прясна, вкусна и здравословна храна и да си починат при невероятна тишина и зеленина. Точно на това място, човек може да направи среща със себе си!

Посетителите могат да опитат местна храна в био ресторанта, приготвени с пресни продукти директно от собствената ферма. Освен това могат да се разхладят в жегите със специалните Био сокове, да се насладят на невероятния вкус на кафе и кекс с кокосово масло и био ягодово сорбе сладолед, био соево и овесено мляко и мн. др.

Добавете Вашия коментар

TOP