Куп награди за ученици от Кресна на Националния конкурс за поезия "Пролет моя"

11 април 2017 | 17:59
0 коментара
Куп награди за ученици от Кресна на Националния конкурс за поезия "Пролет моя"

Куп награди от национален конкурс за "Ловците на фантазии". Емануела Колева от 12.клас на СУ "Св. Паисий Хилендарски" гр.Кресна спечели първо място при младежите на Националния конкурс за поезия "Пролет моя".

Тя е член на Ателие за творческо писане "Ловци на фантазии" с ръководител Мая Митова. Ема впечатли журито със стихотворението си "Диалози с кратки превалявания". И други участници в Ателието бяха оценени високо в конкурса.Василена Богоева (IXкл.) заслужи второто място във възрастовата група " Деца и юноши" със стихотворението " За любовта - геометрично и цветно", а Рени Златкова (VIIкл.) - трето място - за " Завръщане".

Отличие има и Ателието за стихотворението "Ненадейно за пролетта", общ арт продукт с Литературен клуб към ПГХ и ХВТ " Д.И.Менделеев", с ръководител Станка Димитрова.

Националниятконкурс "Пролет моя" бе организиран от софийското читалище "Никола Йонков Вапцаров - 1922" за четиринадесети път. Създаден е по идея на поета Евтим Евтимов", който бе председателна журито до кончината си миналата година. Наградите бяха връчени в София на Лазаровден.

Куп награди за ученици от Кресна на Националния конкурс за поезия "Пролет моя" снимка 1Куп награди за ученици от Кресна на Националния конкурс за поезия "Пролет моя" снимка 2Куп награди за ученици от Кресна на Националния конкурс за поезия "Пролет моя" снимка 3Куп награди за ученици от Кресна на Националния конкурс за поезия "Пролет моя" снимка 4

Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Страх ли ви е от предстоящите сметки през зимата?