Културистът Владимир Димитров се срещна с кмета на Община Симитли Апостол Апостолов

07 Септември 2022 | 17:55
0 коментара
Общество
Културистът Владимир Димитров се срещна с кмета на Община Симитли Апостол Апостолов

На 23-ти септември културистът от село Полето, Община Симитли, Владимир Димитров ще вземе участие в поредното си голямо състезание „Арнолд Класик“, която ще се проведе в Бирмингам, Англия.

 

Това е едно от най - силните състезания, организирани в Европа, а категорията, в която Влади ще участва е „Бодибилдинг до 80 кг.“. Участието му в състезанието е възможно, благодарение на кмета на Община Симитли Апостол Апостолов и кандидатът за народен представител Стефан Апостолов, които подкрепят младият шампион по пътя му към успеха.

 

По повод предстоящото състезание, но и не само, по – рано днес Владимир бе посрещнат от кмета Апостолов в Общинска администрация. Двамата разговаряха, както за „Арнолд Класик“, така и за изминалите състезания на Влади, но и за бъдещите му участия в други турнири.

 

„Благодарение на кмета Апостол Апостолов, както и на Стефан Апостолов имам възможността да се представям на толкова високо ниво. Благодарен съм също на собственика на „Марели Системс“ Георги Чимев, който ми оказва съдействие в подготовката“, каза Владимир Димитров.

 

На „Арнолд Класик“ Влади ще се бори за първото място, което ще му даде възможност отново да се опита да спечели про карта. До края на годината състезателят от община Симитли има намерение да участва в още няколко състезания.

 

Припомняме, че през Владимир Димитров е един от най – титулуваните състезатели в Община Симитли. Той е носител шампионската титла в категория „Бодибилдинг“ до 80 кг. на Международното състезание „Fitparade”, шампион и абсолютен шампион на Balkan Grand Prix 2021, златен медалист от ROMANIA MUSCLE FEST PRO, второ място в най – голямото състезание в Източна Европа - Olympia Eastern Europe 2022 и други.

TOP