Културист от село Полето представя България на престижно състезание

19 Юли 2022 | 10:21
0 коментара
Спорт
Културист от село Полето представя България на престижно състезание

След броени седмици името на Владимир Димитров от село Полето отново ще отекне като гръм на световната сцена, защото обещаващият състезател по културизъм ще представи България и Община Симитли в най-голямото състезание в Източна Европа - Olympia Eastern Europe 2022.

Благодарение на народния представител Стефан Апостолов и кмета на Община Симитли Апостол Апостолов Влади има възможността да вземе участие във важното състезание, за което се подготвя вече 10 месеца.

Най-голямото състезание в Източна Европа ще се проведе в град Букурещ, Румъния на 19, 20 и 21 август. Участие ще вземат атлети от много държави, сред което България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Македония, Полша, Косово, Молдова, Румъния, Русия, Сърбия, Словакия, Словения, разпределени в различни категории.

„Ще бъдат дадени като награден фонд 27 про карти, като искрено се надявам, че една от тях ще бъде за мен. Ако това се случи, то ще успея да се върна професионален културист. Благодарен съм на Апостол Апостолов и Стефан Апостолов за подкрепата, която ми оказват, както и на моя треньор Благой Ангелов“, каза Владимир Димитров.

Добавете Вашия коментар

TOP