Кукерите от група "Център" на село Крупник събраха близки и приятели на голям празник

27 Август 2022 | 11:38
0 коментара
Култура
Кукерите от група Център на село Крупник събраха близки и приятели на голям празник

Точно в навечерието на празника на село Крупник, по традиция, е кукерския курбан на група „Център“. Ревностните пазители на традицията се постараха да направят голям празник за всички близки и приятели. 

 

Те събраха съседи и роднини, за да хапнат вкусна храна и да се веселят до сутринта. Дълги трапези, препълнени с хора... със сърдечни наздравици и много настроение - такава бе изминалата вечер в Крупник. Ритъм на доброто настроение даваше оркестър, който изпълняваше всяко желание на празнуващите.

 

Кметът на Община Симитли – Апостол Апостолов, председателят на Общински съвет – Вилимир Александров, народният представител в 44-то, 45-то, 46-то и 47-то Народно събрание Стефан Апостолов, кметът на с. Крупник – Иванка Чакалска, кметове на кметства, общински съветници, както и приятели от други групи в общината и извън нея празнуваха заедно с кукерите от Крупник, Център.

 

Днес празненствата в Крупник продължават, тъй като е Младежкия празник. Футболна среща между ветерани, детско шоу и голям концерт ще радват жителите и гостите на най - голямото село в Община Симитли! 

Добавете Вашия коментар

TOP