Кубрат Пулев стана студент, ще учи “Политика и бизнес”

22 Септември 2021 | 14:54
2 коментара
Любопитно

Кубрат Пулев стана студент в УНСС. Ще учи магистърска специалност „Политика и бизнес“. 

Боксьорът, европейски шампион в тежка категория и Спортист на годината на България за 2012 г. вчера е посетил университета, за да се запише, а визитата е обилно документирана с текст и снимки в сайта на висшето учебно заведение. 

[Кубрат Пулев стана студент, ще учи]

След попълването на документите Кубрат Пулев се е срещнал с проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, проф. Георги Янков, основател и дългогодишен ръководител на катедра „Политология” в УНСС, доц. д-р Елена Симеонова зам.-декан по учебната работа и в.и.д. ръководител на катедра “Политология”, изброяват от ВУЗ-а. Те проведоха дискусия за политическата обстановка в България, пандемията и спорта, допълват от УНСС.

Припомняме, че Кобрата даде заявка за свой политически проект – партия “Велика България”, който обаче засега е “замразен”.

Добавени коментари

Пенчев публикува:
23 Септември 2021 | 10:12
Мале , мале тия трябва да го затворят този ВУЗ , защото е смешно и срамно такива полуграмотни малоумници да имат общо с такива учебни заведения от най високо ниво . Гледай си спорта и крушата и не се занимавай с глупости …! Всеки нещо го влече …., както и хората на науката не могат да станат боксьори …!
Вуте публикува:
22 Септември 2021 | 15:27
Нешлифован диамант! Веднага е събрал ръководството на университета...

Добавете Вашия коментар

TOP