Кубрат Пулев с горещ коментар за целувката с Джени Суши в Гоце Делчев

05 Май 2019 | 11:55
0 коментара
Общество

Джени Суши, която обвини Кубрат Пулев за сексуален тормоз, е поискала "скромните" 600 000 долара обезщетение.

От тях 300 000 ще останат за нея, защото целувката на професионалния боксьор е нанесла сериозни травми върху психиката й. Останалите 300 000 са за адвокатски хонорари.

Боксьорът и неговият щаб обявиха, че има сериозна доза провокация от страна на репортерката.



Адвокатите на Кубрат Пулев твърдят още, че той е загубил и много кръв по време на мача с Богдан Дину и е получил удари в главата, което може да е оказало влияние при интервюто.

Кубрат Пулев не се притеснява за изслушването на 14 май в Калифорния, на което ще трябва да отговаря за поведението си след победата над Богдан Дину, когато целуна по устните американската репортерка Джени Суши, съобщи Би Ти Ви.

"Когато човек лъже, мами, крие и иска да изопачи нещата, рано или късно това не се получава. Може за момент да вземе превес и да успее да направи нещата в негова полза, но това ще е моментно и всичко ще си проличи. Аз съм човек, който никога не е страдал от женско внимание и сега точно пък към нея… не, не е сериозно.", каза Пулев по адрес на Суши преди да се качи зад волана на едно от ралитата, участващи в националния шампионат по планинско изкачване в Гоце Делчев.

Боскьорът направи една обиколка, а навигатор му бе организаторът на състезанието Румен Дунев. Днес се проведоха официалните тренировки, а утре са трите манша, в които участие ще вземат най-изявените родни автомобилисти.

Добавете Вашия коментар

TOP