Крупен обир в Комплекс "Пирин" Голф-Разлог тази нощ! Крадци задигнаха метална каса с пари, документи и златни накити

12 Юли 2016 | 09:52
6 коментара
Общество
Крупен обир в Комплекс Пирин Голф-Разлог тази нощ! Крадци задигнаха метална каса с пари, документи и златни накити

Крупен обир бе извършен тази нощ в Комплекс "Пирин" Голф-Разлог. Крадци задигнаха метална каса с голяма сума пари, документи и златни накити, съобщава източник на Pirinsko.com.

Сигнал за обир е постъпил на тел. 112 около 21:00 часа от собственик на имот в Комплекс Пирин Голф-Разлог. Пристигналите на място полицейски служители на РУ-Разлог установили, че неизвестни извършители проникнали в жилището на Игор Ример и задигнали метална каса, в която по думите на потърпевшият е имало голяма сума пари, документи и златни накити. 

По непотвърдена информация, след обстоен оглед на криминалистите от РУ-Разлог, металната каса е открита отворена и захвърлена край хотел в района на голфа.  

Това не е първи случай в региона, в който личности стават жертви на подобни кражби. Припомняме, че само преди около месец време крадци задигнаха златни накити и пари от къщата на Павлина Икономова в град Разлог, която е съпруга на кметът на община Банско Георги Икономов.

Добавени коментари

Пульо публикува:
18 Юли 2016 | 10:31
Сульо е в топ-1 сред крадците в Разлог! Тоа мръшляк е за затворо доживот!
Киро публикува:
12 Юли 2016 | 22:34
Е хубав комплекс е направил Каназирев,но то се иска и акъл за управление не да препиваш по цял ден и да не плащаш на хората после никой нищо не чул ни видял Сега ресто ако се докаже кражбата
qwe публикува:
12 Юли 2016 | 22:27
Sulio ot Razlog Mitko Dailiev s Qvata sa v osnovata na vsi4ki krajbi v raiona
Гепене публикува:
12 Юли 2016 | 16:18
За кмметчето с фалшифицираните избори Откраднали са кинти от дома на Жорко ддс то От където дошли там отишли
запознат публикува:
12 Юли 2016 | 15:22
На тоя Ример май му свършиха парите,нещо много започна да се шуми около него.Дела за неплатени фактури,записни заповеди,дела,прокуратура, кражби на каси с измислени суми в нея,май скоро ще дига чукалата от България.
В час публикува:
12 Юли 2016 | 14:40
Това и крадците като го четат и не го вярват

Добавете Вашия коментар

TOP