Крум от санданското село Катунци е самоубилият се в МБАЛ Благоевград

27 Март 2022 | 16:42
0 коментара
Общество
Крум от санданското село Катунци е самоубилият се в МБАЛ Благоевград

Крум М. от санданското село Катунци е самоубилият се мъж тази сутрин в МБАЛ Благоевград.

Както Pirinsko.com първи информира по - рано днес, 37-годишен мъж сложи край на живота си в психиатричното отделение в благоевградската болница.

Инцидентът вдигна на крак полицията и медиците в областния център на Пиринско.

Според източници на медията ни, в последните дни здравословното състояние на Крум не било никак добро. Той на няколко пъти казал на съпругата си, че иска да  сложи край на живота си, възнамерявайки да скочи от терасата на къщата му в село Катунци. Уплашената жена незабавно подала сигнал за намеренията му на тел. 112.

Първоначално, Крум е прегледан в отделението по неврология на МБАЛ Благоевград, след което по преценка на лекарите е преместен в психиатричното отделение на болницата.

Припомняме, че на 7 януари т.г Окръжна прокуратура – Благоевград привлече в качеството на обвиняем Крум М. (на 37 години) за извършено от него престъпление по чл. 115 от НК – умишлено причиняване на смърт. 

По време на разследването е установено, че вечерта на 05.01.2022 г. в снек-бара към магазина в с. Катунци имало посетители, които употребявали алкохол. Между двамата от тях – Л.Ш. и К.М., възникнало напрежение, прераснало в сбиване пред търговския обект. Първоначално свидетели на случващото се успели да разтърват спорещите мъже.

Впоследствие обаче - около 22:45 ч., К.М. нанесъл удар на 38-годишния Л.Ш., вследствие на който той паднал. Пострадалият бил транспортиран в лечебно заведение в гр. Сандански, където била констатирана смъртта му.

Добавете Вашия коментар

TOP