Крум Бибишков зададе 5 въпроса към Атанас Дафинов

07 Юли 2023 | 19:34
8 коментара
Спорт
Благоевград
Крум Бибишков зададе 5 въпроса към Атанас Дафинов
Крум Бибишков с пост в социалната мрежа, който публикуваме без редакторска намеса:

Тъй като в последните часове имаше “официално” Фейсбук изявление от страна на управата на Пирин и бях обявен за лъжец и прочие искам и аз да се включа с няколко важни уточнения по темата.
Ще почна отзад напред като първо ще добавя, че аз никога/никъде не съм обявявал суми дадени за трансфер. Дори и в самия анонс на интервюто направено с мен, се уточни, че това е “по тяхна информация”. Нека също така добавя и следното, че 1999 година за направения трансфер с мен, от Байерн Мюнхен в клуба влезнаха над половин милион германски марки, което разбира се е много лесно да бъде проверено. Така че 24 години по-късно никак не е чудно, че за млади таланти, грандовете в световния футбол биха могли да дадат огромни за българските представи суми. Това обаче би могло да се знае от управа, която продава футболисти, лансира млади таланти и е наясно с трансферните пазари по света. В случая господин Дафинов не е продал и котка, че да заявява нещо подобно толкова категорично. Но знам ли, може пък пазара за котки да е далеч по-различен от футболния….
По основната тема за предлагания договор на сина ми от Пирин, искам да кажа следното. Първо дори самия г-н Дафинов е заявил “че имахме специален РАЗГОВОР”, но аз от своя страна искам да заявя, че специален неформален разговор в никакъв случай не е предоставяне на официален ДОГОВОР!!!!!
С мен по тази тема е воден 1(един) устен разговор и в него аз съм заявил моята позиция, че съм отворен за преговори, но че също така искам да видя нещо черно на бяло с условия и конкретика. Такова нещо не ми е предоставяно по каналния ред или по какъвто и да е друг ред. Мисля че официален представител на футболен клуб би трябвало да изпрати някъде официален документ и да има някъде някаква следа от този документ (дали имейл, чат, Фейсбук, инстаграм или прочие). Това, както всички занимаващи с футбол знаят, е практика на всички нормално управляващи се професионални клубове.
До тук стана ясно едно:
Ние официален договор от Пирин по каналния ред с клаузи и условия не сме получавали.
Искам също така да задам следните въпроси към г-н Дафинов:
1. Може ли г-н Дафинов да ми покаже, че ми е предложил официален договор с всички прилежащи права и задължения към него по официалния за това канален ред?
2. Знае ли г-н Дафинов в колко отбора е играл сина ми след навършване на 12 годишна възраст?
3. Наясно ли е г-н Дафинов, че трябва да се плати компенсация на всички тези клубове в които е играл сина ми?
4. Свързвал ли се е г-н Дафинов официално или не с тези клубове, за да проучи размерите на тези компенсации? Ако да, да го докаже!!!
5. Знае ли г-н Дафинов, че ако не се заплатят тези компенсации, дори и да бяхме подписали договора, който той НИКОГА не ни е изпращал, няма възможност този договор да бъде официално регистриран и съответно той би бил НЕВАЛИДЕН.
Само Пирин!!!

Добавени коментари

Кастро от Петрип публикува:
09 Юли 2023 | 15:56
Наско, Наско какъв си аматьор. Така си мааш гаши по общината.
Черен Петър публикува:
08 Юли 2023 | 09:38
Как бе Илко се провали във всичко?!
Чакам публикува:
08 Юли 2023 | 08:57
Браво круме сега да видим кво ще кажат тези нагли хора
Олег публикува:
07 Юли 2023 | 22:48
Илко, Илко всичко оплеска. Камбата ше те издуха като мръсно коте наесен.
тежко е публикува:
07 Юли 2023 | 21:15
Нека никога от никой не се забравя, че Циганинът и ибрикчията му начело на Пирин освен Марсел изгониха и почти уреден нов собственик в лицето на аржентинеца Ернан Бенато, който сега налива милиони в Берое.
Само Пирин публикува:
07 Юли 2023 | 21:12
Точно в целта. Наско няма никакъв управленски, футболен или какъвто и да е опит. Поставен е от онзи циганин, за да крадат. Кафяв, така става когато слагаш случайни хорица, затова цялото ти управление е такова, затова ти остава още 2 месеца.
лошо публикува:
07 Юли 2023 | 20:23
3. Наясно ли е г-н Дафинов, че трябва да се плати компенсация на всички тези клубове в които е играл сина ми? !!!!!!!!!!!!!!!!! толкова наглост рядко се вижда
Фен публикува:
07 Юли 2023 | 19:38
Безкнижникът( по Елезов ) е дъното на управлението на Пирин !

Добавете Вашия коментар

TOP