Кризисният щаб в Благоевград заседава извънредно

16 Октомври 2020 | 10:26
2 коментара
Общество

Кметът на Благоевград, Румен Томов, свиква Кризисния щаб, във връзка с разпространението на коронавирус и завишаването на новорегистрираните случаи в страната.

На заседанието, което ще се проведе от 13.30 часа в зала „22 септември“, ще се вземат спешни мерки свързани с общественото здраве по отношение на инфекциозното заболяване.

Веднага след него Румен Томов ще даде брифинг за медиите.

 

Добавени коментари

112 публикува:
16 Октомври 2020 | 12:32
Никакъв контрол от страна на управата в града, за РЗИ да не говорим. Едни от най-големите вирусоносители са нощните заведения (дискотеки). Там не се спазват никакви мерки, което е логично как ще пиеш и танцуваш с маска. Няма вентилация, натъпкани гъз до гъз и отделящи слюнка и хормони.
111 публикува:
16 Октомври 2020 | 11:13
Полза от техните заседания, както се видя няма. Некадърността на щаба, на кмета и на нашето РЗИ доведе до тези резултати. месеци наред няма никакви проверки, никакъв контрол, само лъжливи думи, че уж нещо правят.В автобусите на градския транспорт няма никакви проверки и никаква регулация. В магазините, в заведенията също. Университетът в града ни вече два месеца провежда присъствено обучение - сгъчкани по стотина бройки в малки зали. Ето затова са тези резултати.

Добавете Вашия коментар

TOP