Крисия завърши концерта на Слави пред 70 000 души под дъжда (СНИМКИ)

26 Септември 2015 | 10:43
0 коментара
Общество
Крисия завърши концерта на Слави пред 70 000 души под дъжда (СНИМКИ)

Въпреки проливния дъжд и техническите проблеми, 70 000 души изгледаха концерта на Слави Трифонов и „Ку-Ку бенд” на стадион „Васил Левски” в София снощи. Освен Дългия, на сцената се изявиха Крисия, Цветелина Грахич, Нели Петкова, Йордан Йончев-Гъмзата и Георги Милчев-Годжи, както и още бивши членове на бенда през годините.

Шоуто стартира проблемно заради дъжда, но и заради това, че организаторите затвориха вратите на стадиона по-рано от очакваното. Така много хора с билет останаха навън.



По-късно наши читатели се оплакаха, че сайтът, който трябваше да излъчва шоуто на живо в интернет, не работи. Организаторите се оправдаха с хакерска атака.

Тези, които успяха да влязат, чуха доста от старите хитове на бенда - "Студио Х", "Френската гимназия", "Няма не искам", "Цвете мое" и т.н.



Не очаквах да дойдат толкова много хора - дошли сте от цялата страна, има и от чужбина. За вас го правим!", заяви Слави и се разплака на сцената. Разплака се и Годжи докато пееше заедно с него „Жива рана”, а на определени места публиката трябваше да пее вместо тях.



Целият екип на шоуто беше вир-вода заради продължаващия дъжд.



Спектакълът приключи с "Моя страна, моя България" в изпълнение на Крисия. Публиката я приветства мощно, а на много места по трибуните се вееше българското знаме.



Снимки: "Булфото"

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Добавете Вашия коментар

TOP