Криминалисти откриха 200 гр. Канабис в къщата на Боби "Дивечо" в Кресна

16 Септември 2016 | 10:53
0 коментара
Криминално
Криминалисти откриха 200 гр. Канабис в къщата на Боби Дивечо в Кресна

1.   На 15.09.2016г. на територията, обслужвана от ОДМВР-Благоевград, е проведена акция по линия на противодействие на производството и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

В къща, находяща се в гр.Кресна и обитавана от Б.С./26г./ от гр.Кресна, от полицейски служители на РУ-Сандански, е намерена и иззета около 200 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. Б.С. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

В поземлен имот в местността „Разстовец”, землище на с.Долна Рибница, общ.Петрич, стопанисван от А.В./59г./ от с.Долна Рибница, от полицейски служители на РУ-Петрич, е намерена и иззета около 2,460 килограма суха тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис. А.В. е задържан със заповед за задържане до 24 часа. За случая е уведомена РП-Петрич. Образувано е досъдебно производство.

В нива, находяща се в местността „Щемница”, землище на с.Кашина, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, са намерени и иззети около 10 бр. тревисти растения с общо тегло около 3 килограма. След направен полеви тест, същите са реагирали положително на канабис. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

В нива в местността „Карудата”, землище на с.Жижево, общ.Сатовча, от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев, са намерени и иззети около 10 бр. тревисти растения, реагиращи положително на канабис. Общото тегло на растенията е около 3,5 килограма. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев. Образувано е досъдебно производство.

 

Добавете Вашия коментар

TOP