Кримигерой бере душа в болницата, опита да се самоубие пред полицаи във влака на ж.п гарата в Благоевград

08 Април 2024 | 14:54
0 коментара
Криминално
Благоевград
Кримигерой бере душа в болницата, опита да се самоубие пред полицаи във влака на ж.п гарата в Благоевград
Кримигерой от Плевен бере душа в болницата, опита да се самоубие пред полицаи във влака на ж.п гарата в Благоевград.

Инцидентът стана днес около 14:00 часа в пътнически влак на ж.п гарата в Благоевград. По първоначална информация, полицаи потърсили документ за самоличност на мъж, който казал: "сега ще ви дам документи", и в този момент извадил нощ и се самонаранил в областа на шията. Мъжът е от гр. Плевен, и е криминално проявен, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Пътническият вагон е облян в кръв, пострадалия е транспортиран с линейка на ЦСМП до Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, след което е прехвърлен в отделение по хирургия, където спешните медици се борят за живота му. Разследващи полицаи от 01 РУ - Благоевград провеждат следствени действия на място.

Пътнически влак №50112 (Благоевград 14:20 - София 17:05) престоява в гара Благоевград поради очакване органите на реда за съдействие във влака, съобщават от БДЖ.

Припомняме, че на 27.03.2024 г. около 21:30 часа жител на Благоевград е сигнализирал в 02 РУ-Благоевград, че около 18:00 часа на същата дата в района на кръстовище между ул. „Полк. Дрангов“ и ул. „Чаталджа“ в гр. Благоевград, 31-годишен мъж от с. Буковълк, който е познат на негова 30-годишна родственица от града е слязъл от таксиметров автомобил и я качил в него без нейно съгласие.

Около 22:00 часа жената и мъжът са  установени от органите на реда в района на централната гара в гр. София, но при появата на полицейските служители мъжът е избягал. Работата по установяване на местонахождението му продължава. За случая е уведомена ОП-Благоевград и е образувано досъдебно производство.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавете Вашия коментар

TOP