Краваров: Банско, заедно сме сила!

26 Септември 2015 | 15:25
18 коментара
Общество
Краваров: Банско, заедно сме сила!

Кандидатът за кмет на на Община Банско Александър Краваров и кандидатите за общински съветници Коалиция „Заедно за Община Банско“ откриха предизборната си кампания. Събитието се проведе в залата на Общинския посетителски информационен център в града.

Бившият и бъдещият вероятен кмет на Банско Александър Краваров направи обзор на своите управленски мандати и припомни нерадостното състояние, в което е намерил Общината при встъпването си в длъжност. Той каза още, че е горд от постигнатото и, че именно неговият екип е превърнал Банско в световен ски-курорт. Той подчерта, че през последните 4 години Банско, Добринище и околните села са изпуснали възходящия тренд на развитие заради некомпетентно управление. Като алтернатива той предложи редица инфраструктурни и социални инициативи, които да върнат Банско на картата на успешно развиващите се общини в България. Намаляването на местните данъци, отново разкриване на младежкия творчески център за развитие и нови форми на туризъм, ангажиращи всички жители на общината  – това са само част от приоритетите на най-влиятелния претендент за кметския пост в Община Банско.

„Последните години бяха загубено време за ефективното развитие на общината. Но те толкова могат… и за съжаление това дава ефект върху живота на всеки гражданин на общината.“, коментира Краваров сегашният управленски екип на общината.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов, който беше гост на събитието, заяви че дава подкрепата си на Александър Краваров, защото той е сред кметовете, които спокойно могат да погледнат съгражданите си в очите след добре изпълнен мандат.. Той припомни, че правителството нямат ясна и устойчива политика за справяне с бежанския проблем и това може да се превърне в проблем за малките градове. Затова е важно те да бъдат управлявани от кметове със самостоятелна позиция, която не винаги съвпада с тази на управляващите, допълни Каракачанов.

„Подкрепете този силен екип с бюлетина №4, ако искате след 4 години градът да изглежда по-добре“, призова още Каракачанов

Пред препълнената с правостоящи зала и на музикалния фон на патриотични песни, всички гости можаха да зададат откровено свои въпроси на всички, включени в листата на Коалиция „Заедно за Община Банско“.

Сред гостите можеха да бъдат забелязани представители на дребния и среден бизнес в града, учителското съсловие, църквата,здравеопазването. На откриване на кампанията имаше представители всички останали политически партии в града.

Краваров: Банско, заедно сме сила!
Краваров: Банско, заедно сме сила!

Добавени коментари

преоданец публикува:
02 Октомври 2015 | 20:41
Добре,че остана само ул"Глазне"не разкопана,за да има къде да се поставят билбордовете на Икономов
Владо Кушлев публикува:
30 Септември 2015 | 09:46
Във уикипедия като напишеш Георги икономов - политик излиза и биографията му и там пише следното : Това е Георги Икономов........Осъден през 1997 (присъда влиза в сила с дело 316/03) година от Разложки Районен Съд за продължавано престъпление - съставяне на неистински документи, с цел лични облаги и по-точно - присвояване на пари от бюджета на Р. България. Съмнително споразумение от 23.04.2003 между Районен Прокурор и адвокат на Георги Икономов приключва случая с признание "виновен" на последния и плащане на две глоби от 500.00 лева и 200.00 лева.[4]
5436 публикува:
27 Септември 2015 | 22:42
Краваров нема никаков шанс не се абете,виж залата е пъна с пенсионери и комунисти.Кой че избере кмет на 70 години,едни и същи се лажете- Пачо,Косме,Шамби,Бохемчето и Веселинка-общо 19 гласа.
Рин публикува:
27 Септември 2015 | 20:04
А БСП където са се качили на балкона после как ще клекнат пред Икономов и ще се надупят.Динко динкоо смешник таков
Комунисти горни публикува:
27 Септември 2015 | 12:49
Защо не е показана снимката на отсрещната страна на балкона?Защого там бяха другите комунисти-тези от герб.
Комунисти долни публикува:
26 Септември 2015 | 22:54
И дърчовия комунега е дошел да лиже гъзо на цане
анонимен публикува:
26 Септември 2015 | 20:59
КРАВАРОВ ПРЕЗИДЕНТТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
точен публикува:
26 Септември 2015 | 18:14
Краваров е нашият човек
Истина публикува:
26 Септември 2015 | 16:08
Ако не са на герб купищата крадени пари и насаждането на страх у хората- и тази зала не могат да напълнят.
Шамби публикува:
26 Септември 2015 | 15:58
Маико на снимката гледам като олигофрен.....
Xxx публикува:
26 Септември 2015 | 15:54
Sham I Glenda kato Oligocene...... S
тета ти публикува:
26 Септември 2015 | 15:52
Сашо.за 16 годин не мож собра и сто люде.Дом и чада та провалиаа.Седни си на гъзо и си виж челядта.Онова е чьораво пияно,другото не че е за дъго.
banskalia публикува:
26 Септември 2015 | 15:51
samo iskam da pitam tiq gebadjie ikonomov do predi vreme ot koq partiq beshe i vlado kolchagov ot koq beshe ne beq le komonistiq i tiq 2 mata nekoi beshe rekal bansko che se opravi samo ako se utrepe kolchegoviq rod i e prav
Наблюдател публикува:
26 Септември 2015 | 15:47
Цане цанее, и чиното неможеш да напаниш ако не са бсп земи се скрии
Немчо публикува:
26 Септември 2015 | 15:44
Да ви кажа нямам думи, пак се сещам за онези чуми. Пет човека са на пръсти, Заедно със комунисти тлъсти. Дурчовото мазно секретарче, то е новото краварово другарче. Постовете в общината разделиха,нищо че на избори не победиха. Патроните мухлясали продава, още от съветската държава. Ненадминат Пачов потенциал, де що има за носа пробвал. Г*зар голям във махалата, побеля му повечко косата. Недялков е доносник стар, последният червен СеДеСар. Шамби сокчета продава, историята хич и не познава. Повтарял е и седми клас, средно купил си с екстаз. Космето е бизнесмен, кафе разнася всеки ден. Късички са му краката, гледа злобно от колата. Кравата е бясна, луда. На къде ще хване пак в заблуда. Любчо веждите си свива и така изобщо не до скива. Сашко Баката е малко във затвора, сприятелява се със хубавите хора. Веска мисли че е пак на мода. Овца е, но е маджарска порода. Каква ли листа ще предложат? Очаквам пак да се изложат. Бохемче с комунист се гушка, ще се чуе скоро стара пушка. Офис правят за украса, по тефтерче имат триста гласа. Притежават к*рвенски нагласи, но си знаем че са п*дераси. Ах да беше жив и скъпия ви Тато, да копаете във беленското блато. Но уви сме здраво във Европа, на всички по една дъска ви хлопа.
рулката публикува:
26 Септември 2015 | 15:43
Жеже ле, Жеже ле ? Дано спечели, апа и да не спечели важно е че се сте посрали икономови маскари таквия :) Плюйте жаби и се чешайте по газо оти 90 % от баннскалии ве пцуяя. Даже и вапите си активисти които останаха преебани. Обещахте им а не им дадохте. Едва ли че ви поверват втори път. Еднаж се баба лаже :)
Сабев публикува:
26 Септември 2015 | 15:34
Кои заедно бе? 100-тина човека от Костей блата ли? Не ви искам мърши долни. Шуробаджанащина. Три пъти кандидатствам за работа по времето на вашето управление и трите пъти ми отказахте и назначихте неграмотни и необразовани и некадърни хора от вашият роднино-приятелски кръг. Помяри долни
саш публикува:
26 Септември 2015 | 15:32
И една зала не могат да напълнят

Добавете Вашия коментар

TOP