Красимир Герчев: Вярвам в доброто и на хората в община Разлог

23 Октомври 2015 | 17:14
1 коментара
Общество
Красимир Герчев: Вярвам в доброто и на хората в община Разлог

Уважаеми съграждани,

В навечерието сме на празника на Разлог и изборния ден.

Честит празник на свободен Разлог и нека поредните избори са свободната воля на жителите на община Разлог – за добруването на нашата община.

За мен e изключителна чест да бъда кмет на община Разлог в трудно и неспокойно време, но и кмет на община - пример за много български общини по темпове на развитие, изпълнение на европейски проекти, инвестиции в здравето и спорта, социална политика, съхраняване на традиции и култура.

 Горд съм, че съвременен Разлог развива и обогатява идеите, заложени при първото управление отпреди 103 години: държавност, принципност, спазване на демократичните постижения, толерантност, свобода на икономическото развитие и човечност, градоустройствен план, чистота, зеленина.

 В писмата до първия кмет Владислав Каназирев, братята му пишат като основно наставление: „Пази да е чисто!” И още: „Работи така, че да остане след теб следа!”

За построеното и следите ще говорят бъдещите поколения – те ще ни дадат оценката, но аз съм щастлив, че успяхме  да задържим стабилност на развитие, а приоритетите бяха  хуманни. Неслучайно привлякохме  милиони за здравеопазването и болницата в Разлог, неслучайно инвестирахме в спорта , детски площадки, училища, улици, зелени площи, защото няма нищо по-ценно от здравето и човешкия живот.

 Отстоявахме интересите на хората от община Разлог с особено внимание към децата и младите, социално-слабите, възрастните и хората в неравностойно положение, стимулирахме всички процеси за излизане от трудната икономическа ситуация и поощрихме дейностите, които реално дадоха тласък за развитието на общината.

Реализирахме голяма част от идеите на управлението - в името на по-добрия живот на хората. Най-важното е, че се промени обликът на града и селата, децата ни са в модерни детски  градини и училища,  читалища, спортни клубове и площадки.

Уникалността на Разлог,  чистата  природа, съхранените културни,  и човешки ценности превърнаха общината в европейска туристическа дестинация.

Разлог привлече инвеститори в туризма, животновъдството, растениевъдството, дървопреработването, месопреработването и млекопреработването, създава предпоставки за преодоляване на безработицата. Социалната програма е една от най-развитите в страната, общината е пример в разработването и изпълнението на европейски проекти.

Тук е мястото да изразя своята признателност към всички вас, с които заедно създадохме новата визия на Разлог!

 

Уважаеми съграждани,

Програмата, която си начертахме преди четири години е изпълнена и преизпълнена.

И можем да бъдем горди, че постигнахме много, въпреки трудностите, породени от икономическата и политическа ситуация в страната и света.

Направеното не е малко, но винаги може още.

С добър екип и с потенциала на европейските програми може да се направи още много за развитието на Разлог и региона като туристическа дестинация, съживяване на икономиката и нови работни места,  модернизиране на  инфраструктурата, приветлив вид на всички населени места, озеленяване, благоустрояване, чистота,  храмове, училища и детски градини, читалищата, социалните домове, пенсионерските клубове.

 

Природата и животът в община Разлог са дар Божи, но и отговорност към бъдещите поколения.

Вярвам в Бог и доброто.

До мен е моето семейство и приятелите.

За мен ще бъде чест да продължа делото за развитието на община Разлог

И  горд – да получа вашето доверие.

Пожелавам здраве и радост, много обич и топлина в семействата ви!

Вярвам, че Доброто е на страната на хората на община Разлог.

Честит празник на свободата, община Разлог!

 

 

Добавени коментари

доброто публикува:
24 Октомври 2015 | 01:55
Какво добро,като дойде със заплахи и уволнения на власт през 2009г.,но краят се види и то много скоро на 25.10.2015г.Нема кее ти да продължиш делото,него ще го продължи некой друг,който ще мисли за обикновения човек,не за себе си,сина си и жена си и свитата около теб!!!Лошото е с теб не доброто г-н Гребчев!!!

Добавете Вашия коментар

TOP