Кражби и закана за убийство вдигнаха на крак полицията в Дупница и Кюстендил

15 Май 2024 | 10:04
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Кражби и закана за убийство вдигнаха на крак полицията в Дупница и Кюстендил

Вчера дупнишки полицаи са установили извършителя на кражба на мобилен телефон от местна жителка. Кражбата е била извършена преди 3 дена.  Извършителят на деянието е 78-годишен, телефонът е иззет от него. Преписка е образувана по случая в РУ Дупница.

Вчера 41-годишен мъж е откраднал велосипед от частен имот в Кюстендил. Няколко часа по-късно при проведените издирвателни действия служителите на реда са го установили, велосипедът е иззет.

Бързо полицейско производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Бързо полицейско производство е образувано в РУ Дупница вчера за отправена закана за убийство. 36-годишен мъж е отправил заканата по телефона към бившата си партньорка. За случая е уведомен дежурен прокурор.

Кражба на около 50 кг проводник/отпадък/  от ремонтно хале в Кюстендил е заявена вчера. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, проникването е осъществено чрез взломяване на прозорец. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Повреждане на чужда собственост е заявено вчера в РУ Дупница – входна врата на апартамент в града е увредена след напръскване със спрей. Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Добавете Вашия коментар

TOP