Кражба на дървесина в Долно Драглище

21 Февруари 2023 | 10:56
1 коментара
Криминално
Кражба на дървесина в Долно Драглище

Около 21:50 часа на 20.02.2023 г. в с. Долно Драглище е проверен лек автомобил „Опел Корса“ с 22-годишен водач от същото село.

В хода на проверката е установено, че автомобилът е с поставени регистрационни табели, които са издадени за друго МПС и в него се превозва около 0,70 куб. м. бял бор без контролна горска марка и необходимите документи.

За случая е уведомена компетентната прокуратура.

Добавени коментари

... публикува:
22 Февруари 2023 | 23:27
Вие сериозно лиии?! Тези,които крадът кубици,тези които издевателстват над други себеподобни,тези които убиват-тях кога?? В статият не се споменават подобни сееиозно страшни,непоправими катаклизми. Какво сте се захванало с това дете бе? Какво толкова е направил?! Като държавата не осигурява необходимите ресурси за нормален живот,това ще да е аъваем нормално действие! Вземете си оправете системата,драги господа пОщиняци,да се раздава правосъдие по правов ред,където трябва ,а не да тормозите обилновените хорица. Ама то така е "за кокошка,няма прошка",за останалите с веъзките и човели живот да отнемат-ще са на свобода аъвсем необезпокоявани,че и даже полровителствани...... А относно ченгетата,вместо да спят по седянките и по бензиностанциите нощно време ,при лелките да вземат да обикалят и да да си свършат работата,че наркозите си вилнеят на свобода... Нормално ли е това,да засържате детето за две трески,а истинаките престъпници охоолно да живеят... Жал ми е за нарада тука...Тъжно е.....

Добавете Вашия коментар

TOP