Край на ваканцията: Депутатите извънредно в НС заради Дебора

01 Август 2023 | 14:05
1 коментара
Политика
България
Край на ваканцията: Депутатите извънредно в НС заради Дебора

Правната комисия в парламента ще заседава извънредно в четвъртък заради промени в Наказателния кодекс (НК). Това означава, че депутатите ще прекъснат ваканцията си, съобщава bTV.

Очаква се и извънредно заседание на Народното събрание (НС) в понеделник – 7 август, за същите промени.

Сарафов взе първата глава след ужаса с касапина Георги в Стара Загора

След като 18-годишната Дебора беше нападнато в Стара Загора от Георги Николаев и получи 400 шева на порезните си рани, последваха множество обществени реакции и коментари на експерти, че са необходими промени в Наказателния кодекс у нас.

 

Съдийката Гьонева, пуснала касапина Георги на свобода, с безумни обяснения за леката телесна повреда TV

Обвиняемият за нападението Георги Николаев има други свои криминални прояви, а първоначално съдиите бяха определили състоянието на момичето като „лека телесна повреда“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
02 Август 2023 | 13:19
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи

Добавете Вашия коментар

TOP