Край на сагата с грабежа на заложната къща в Благоевград. Полицията намери златото в колата на ...

28 Февруари 2024 | 07:11
3 коментара
Криминално
Благоевград
Край на сагата с грабежа на заложната къща в Благоевград. Полицията намери златото в колата на ...
Край на сагата с грабежа на заложната къща в Благоевград. Полицията намери златото в личната кола марка "Ауди" на служителя подал сигнала на тел. 112.

Припомняме, че вчера около 12:45 часа  бе получен сигнал, че в заложна къща в гр. Благоевград са влезли двама въоръжени мъже и заплашвайки служителя в нея са отнели парична сума и златни накити. На място пристигнаха полицейски екипи на 01 и 02 РУ -Благоевград съпровождани от зам.-директор и директор на ОДМВР-Благоевград. За постановката бе уведомена и Окръжна Прокуратура - Благоевград.

След близо 6 часа разследване полицията се осъмни в противоречивите показания на 28-годишният Георги от Сливен, който е дългогодишен служител в заложната къща на бизнесмени от Враца. След провеждане на активни действия за установяване на всички факти и обстоятелства, свързани с инцидента при обиск на криминалистите в личната кола на Георги е намерено голямо количество злато, което той декларирал за откраднато.

Според източник на Pirinsko.com, вчера късно вечерта полицията арестува Георги с мярка 24 часа, като най-вероярно престоя му зад решетките ще бъде удължен от прокуратурата с обвинителен акт.

Заложната къща се намира в централната част на Благоевград, на оживена улица, която свързва центъра на града с кварталите „Еленово“ и „Ален мак“.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Бравос публикува:
28 Февруари 2024 | 09:16
Евгени Куртишев ли го разкри хахахахахахаха този си тръгва от сектора заради шпионаж. Заминава квартален на ален мак
161 публикува:
28 Февруари 2024 | 08:29
Абе и ние от 161 таман бяхме за кебабчета на шефо блажко и тоя натиска паник-бутоно… едвам за 40минути смогнахме от калистото до кръговото
марин публикува:
28 Февруари 2024 | 07:32
леле ебати малумнико вчера полицията гледа по камерите и като не виде по това време да се движат въоружени и маскирани са разбрали още веднага че тоя дебелак им прави прави сандвич деба и дебелото прасе . та това не беха лаборатории та ленти цирк и родната милиция с шерифа дидо да разкрият грабежо на инкасото а не тоя кокошарник

Добавете Вашия коментар

TOP