Ковчег и монахини възмутиха Слънчев бряг

23 Август 2020 | 12:17
0 коментара
Любопитно

Ковчег на плажа стресна почиващите в Слънчев бряг. Принципно това трябваше да е забавна програма в един от актуалните плажни клубове - Кики бийч, който прави нетрадиционни пърформанси, подобие на най-атрактивните плажове в Сен Тропе и Миконос.

У нас обаче програмата не бе добре измислена и вместо свежо настроение и купон, предизвика реакция от негативни коментари на ядосани посетители. Няколко човека от персонала на заведението се бяха облекли в расо и носеха черен ковчег, а един мъж ги предвождаше с кръст от който стърчаха фойерверки. Картинката допълваха разкрепостени монахини по бельо с бутилки скъпо шампанско в ръце. По някое време ковчега се отвори и отвътре изкочи танцьорка, облечена в дрехи наподобяващи булчински. Клипове от втрещяващата програма моментално плъзнаха из социалните мрежи и хората направо побесняха от гаврата с монахините, както и с ковчега. „Еми... счупихте тъпомера, титани на мисълта! Друго си е на ВИП-а... то пърформанс, то ковчег, то шампанско... Дъно!“ и „Това е меко казано малоумно...вие сериозно ли?“, бяха само част от острите коментари.

Просташката церемония с ковчег, от където изскочи разгологъзено "ангелче".

Плажното заведение "Кики бийч" на централния плаж на Слънчев бряг е собственост на босовете от СИК Красимир и Николай Маринови - братя Маргини, които често могат да бъдат засечени с многобройна охрана да танцуват с младите. Иначе на книга управител е колоритния Йордан Николов - Данчо Габаната, въртящ и друго заведение на братята Маргини на Слънчака.

Копирало едно към едно концепцията и даже логото на световната верига "Ники бийч", плажното заведение "Кики Бийч" минава за хит сред богаташкия сенчест елит. Най-хубавите сепарета в "Кики бийч" могат да се наемат само срещу гарантирана консумация от 3 хиляди лева! Въпреки солените цени - мераклии не липсват. Дневният оборот на "Кики бийч" не пада под 100 хиляди лева, а през уикендите приходите нарастват двойно, хвалят се от персонала на заведението.

Добавете Вашия коментар

TOP