Костадинов обяви кампания за събиране на пари за „Билет за Киро“ до Канада

26 Април 2022 | 16:10
1 коментара
Общество
Костадинов обяви кампания за събиране на пари за  Билет за Киро  до Канада

Призовавам българите да започнем кампания „Билет за Киро“. Време е да отървем правителството от мъките му, време е да отървем и себе си от него. Това написа в своя фейсбук профил лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Вчера българският министър-председател обяви кампания за даряване на средства, с които да се купуват оръжия за Украйна, като даде личен пример, дарявайки една своя заплата. Смятам че ако изпратим него и цялото му правителство обратно в Канада, ще направим сериозна услуга и на двете държави - просто рязко ще се вдигне интелектуалното равнище и на двата народа, допълва Костадин Костадинов.

„Ето защо на свой ред призовавам ние българите да започнем кампания "Билет за Киро", чиято цел е да се съберат средства за закупуване на самолетни билети на цялото правителство, за да може то да се прибере по живо, по здраво в Канада. Време е да отървем правителството от мъките му, време е да отървем и себе си от него“, пише още лидерът на „Възраждане“.

 

 

 

Добавени коментари

Въведете име...911 публикува:
26 Април 2022 | 18:36
На този предател Костадинов на който Путлер го финансира за всякакви подривни деиности в България трябва по-скоро да го изпратим заедно с Болен Сидеров и цялото БСП безплатно с еднопосочен товарен влак за Москва или за Северна Корея ,където им е любимото място !

Добавете Вашия коментар

TOP