Костадин Кърджалийски е спортист на годината в Гоце Делчев

21 Януари 2024 | 10:29
0 коментара
Спорт
Благоевград
Костадин Кърджалийски е спортист на годината в Гоце Делчев
При особенo тържествена атмосфера и вълнуваща церемония снаха ясни ноинираните за „Спортист на годината“ спортни клубоиве, отбори, отделни спортисти и треньори с особени постижения в спорни прояви в различните видове спорт и категории с особени заслуги през 2023 г., за пополяризирането на спорта и повдигане авторитета на община Гоце Делчев.

Очаквано, за носител на престижното звание „Спортист на годината“ бе определен Костадин Кърджалийски. Той е представител на спортен клуб „КАЙТЕН“. Кърджалийски е републикански шампион по кикбокс стил „Ломик“ до 91 кг.

През миналата година той заемаше престижни класации в множество национални и международни турнири а най-забележителният му успех бе 5-то на Световното първенство на W.А.К.О. по кикбокс в стил К1, Аубфейра, Португалия, в категория до 91 кг. Радващ е фактът, че всяка година в Гоце Делчев се появяват все повече спортни клубове и отделни спортисти със сериозни заявки за номинация за „Спортист на годината“. За тези които са порпуснали възможността да присъстват на емоционалното събитие, 

Добавете Вашия коментар

TOP