Костадин Костадинов: В неделя в 10:00 ще бъда в Руската Църква

23 Септември 2023 | 06:51
0 коментара
Общество
София
Костадин Костадинов: В неделя в 10:00 ще бъда в Руската Църква
Уважаеми колеги,

Костадинов: В неделя в 10:00 ще бъда в Руската Църква 


"Вчера управляващият американски режим в България реши да изгони свещениците от руската църква в София. Един от тях е и настоятелят на подворието на Руската патриаршия. За незапознатите да поясня - това е посланикът на Руската патриаршия. Желанието на американските подлоги е да накарат Русия да стори същото с настоятеля на Българската патриаршия в Москва и така руската и българската църква да скъсат отношения помежду си.

Свещениците буквално са изхвърлени от държавата ни - само за няколко часа, със затворнически бус. Извършеното страшно много напомня на подобни случки, вършени от духовните бащи на сегашните американски подлоги, турските еничари.

Досега не съм влизал в руската църква. Не знам и дали ще мога вече, защото разбирам, че ще се затваря. Като вярващ човек обаче, и като свободен и независим българин ще отида в неделя в 10 ч. на служба в руската църква в София, дори и да не е отворена. Не призовавам никого да идва, защото това е нещо, което всеки сам си решава за себе си. Този пореден срам и позор, който ни лепнаха американските марионетки, ще ни тежи дълго на душите и сърцата. Самото съществуване на американското правителство в София е обида за българския народ.", написа Костадиов в социалната мрежа Фейсбук

Добавете Вашия коментар

TOP