Kоронавирусът погуби благоевградският бизнесмен Емил Атанасов

16 Януари 2021 | 15:06
2 коментара
Общество

Kоронавирусът погуби благоевградският бизнесмен Емил Атанасов. Той е бил приет в тежко състояние в отделението по реанимация, но лекарите се оказали безсилни в битката с коварното заболяване.

48-годишният благоевградчанин, известен с прякора Моцарт, заради отличните му умения още като дете да свири на цигулка, е от известна фамилия, работил е на висока позиция в цигарената фабрика, а след масовите съкращения се захванал с бизнес с внос на автомобили, който му потръгнал и се превърнал в основен източник на доходи.

Kончината на бизнесмена шокира близки и приятели, които не са очаквали, че болестта ще го надвие само за няколко дни. Ем. Атанасов се лекувал около седмица в дома си, след което постъпил в болница, но след няколко дни състоянието му рязко се влошило и след една седмица в реанимация издъхнал. Той е бил сред хората, които не са подценявали заразата, напротив – пазел се много и спазвал всички противоепидемични мерки. За жалост опасната зараза го поразила.в.Струма

Добавени коментари

До Корона публикува:
17 Януари 2021 | 07:54
Неграмотник.
Корона публикува:
17 Януари 2021 | 06:59
Рядко се е влошило защото лекарите ни избиват аз работя във завод бях болен от корона и не само аз а цялото ми семейство жена деца брат внуци и 80 процента от завода имахме първите 1 2 дни температура около 40 градуса после загуба на вкус с аромат и от тези всички хора някои не ходи във болница колкото и зле да бяха сега от понеделник всички са на работа само 1 жена на 28г отида във болница по нито желание и разбрахме само че е зле и то доста така че не говорете за лекари защото те тестват какав видя препарати и химикали :)

Добавете Вашия коментар

TOP