Корнелия Нинова в Банско: Пари за социална политика, а не за нови самолети!

22 Септември 2022 | 07:37
6 коментара
Политика
Корнелия Нинова в Банско: Пари за социална политика, а не за нови самолети!

“Днес служебният кабинет е одобрил нов инвестиционен проект за още 8 самолета Ф 16 за близо 1, 3 млрд. лв. Това са пари, от които спешно има нужда социалната система. Тези пари са необходими за подкрепа на българските семейства и индустрията през следващите трудни месеци. Те трябва да отидат за увеличаване на доходите, за помощ на енергиино слабите, за компенсации за скъпия ток и газ. Преизчисляването на пенсиите струва точно толкова. Сега трябва да спасяваме хората от студ и икономиката от фалит.

Няма да допуснем България да бъде въвлечена във война. Призоваваме за спиране на военните действия и пристъпване към преговори. Подклаждането на военните деиствия с нови сили и въоръжение е пагубно. Искаме мир и нормализация на отношенията.”

Това заяви лидерът на БСП и водач на листата на „БСП за България” в Благоевград Корнелия Нинова.

Тя посети Духовно-историческия център „Св. Паисий Хилендарски” в Банско, където получи подарък от учители и културни дейци - препис на „История славянобългарска” по случай 300-годишнината от рождението на Св. Паисий Хилендарски и 260 години от написването на легендарната творба. Нинова изрази своята благодарност към всички, които пазят българщината , българската история, култура и духовност.

В Банско лидерът на БСП се срещна с кмета на града Иван Кадев, а по-късно и с избиратели и симпатизанти, които запозна с акценти от програмата на левицата и плана със спешни мерки за първите 100 дни управление.

 

Последвайте Епицентър.БГ вече и в Телеграм!  

 

Добавени коментари

Дане Говедарев публикува:
23 Септември 2022 | 11:38
Надето Самарджиева преди 2 години агитираше за Икономов на местните избори(нищо,че тя беше в листата на ВМРО тогава),а сега се оказва,че Икономов ѝ връща жеста и дава своята(мизерна) подкрепа за нея.Сега всички Републиканци,начело с Владо Кушлев и Деси Фидосова са за генерал Янев! Брендо,колкото и да не допускаш коментари за Самарджиева,имай предвид,че банскалии не са малоумни и не харесват такива политически проститутки,
Банско публикува:
23 Септември 2022 | 10:06
Кое му е единното на ГЕРБ-Банско?!Нито един от общинските съветницит от ГЕРБ няма да подкрепи Мацурев,даже и Сдружението(новото ГЕРБ) няма да го подкрепят.Само Гошо Ангелов и Дина Бърдарева ходят в офиса на ГЕРБ,това ли му е единното?
Банско е гордост! публикува:
23 Септември 2022 | 08:24
Приятели на Банско! Мили съграждани! Комунистите се изяждат по между си! Врагът ни в момента е най слаб! Банско има само един избор! ГЕРБ е единно! ГЕРБ Банско под ръководството на лидера ни Александър Мацурев ще бъде гарант за перспективното развитие на града ни! Банско ПОБЕДА! Мацурев ПОБЕДА! Комунистите - вън от Банско!
Банскалия публикува:
22 Септември 2022 | 16:57
Къде прочете,че съм политик?!?Апропо,къде беше Дурчов вчера или е истина,че Корнелия не иска и на снимка да го вижда?
Към "Банскалия" публикува:
22 Септември 2022 | 13:54
Да си ядеш мъдете!Никакъв политик НЕ СИ!
Банскалия публикува:
22 Септември 2022 | 13:26
Благой Милев и Костадин Атанасов нямат никакъв срам,щом са на крака при Корнелия.До вчера работеха за Кирил Добрев,ама сега друга ръка целуват.

Добавете Вашия коментар

TOP