Корнелия Нинова: Работещите днес са бедни и онеправдани

01 Май 2020 | 12:23
1 коментара
Политика

Българските социалисти заставаме до хората и ще отстояваме докрай правата им - заедно сме с обща кауза. Това обеща лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод Деня на труда.

"Днес е 1 май, Ден на труда, празник на хората, които с ръце, ум и сърце произвеждат, създават, творят и движат напред нашето общество. Днес обаче хората на труда са онеправдани, потиснати от бедност и несправедливост", написа Нинова във Фейсбук. 

Тя подчертава, че кризата ще засегне най-тежко активно работещите, малкия и среден бизнес, дребните земеделци, младите семейства, хората на културата и духовността.

"Сега хората на труда имат повече от всякога нужда от подкрепа и действия. Сега трябва да защитим работните им места и доходи. Ние, българските социалисти, заставаме до тях и ще отстояваме докрай правата им", зарича се лидерът на БСП. 

Нинова благодари на лекари и медицински сестри, на полицаи и учители, на всички, които в този момент са на първа линия, за да гарантират нашето здраве, сигурност и образование за децата ни.

"Заради карантината днес не може да се проведе традиционният първомайски митинг-шествие. Но хората на труда днес сме заедно, солидарни, защото имаме обща кауза - грижата за народа, борбата с бедността и неравенствата, борбата за работа и достойни доходи, за справедливост и равни права", написа още Корнелия Нинова. 

Добавени коментари

Лили публикува:
01 Май 2020 | 13:41
Най голямата крадла говори за бедния народ.

Добавете Вашия коментар

TOP