Корнелия Нинова на Бузлуджа: Дошло е време за решения и за спасение на България

29 Юли 2023 | 17:28
1 коментара
Политика
България
Корнелия Нинова на Бузлуджа: Дошло е време за решения и за спасение на България

Дошло е време за решения и за спасение на България, народа и на достойнството му. Това каза лидерът на Българската социалистическа партия (БСП) Корнелия Нинова по време на традиционния Национален събор на левицата под връх Бузлуджа. 

Миналата година по това време бяхме на края на правителство, в което участвахме. Бяхме правителство в оставка. Но застанахме пред вас с гордо вдигнати чела, защото, когато БСП управлява, тя доказва на практика, с реални неща и на всеки български гражданин, че човекът е първата ни грижа. В това управление се разгърна най-мащабната социална политика и защото доказахме какво означава социална държава, каза Нинова пред симпатизантите на БСП, събрали се на поляната под върха.

Според нея за последната една година се е случила „подмяна на битката ни за промяна“ на модела на ГЕРБ, „случи се измама, спрямо тези, които повярваха в новите млади сили на промяната“. 

„За една година лодката до Росенец, която акостираше там срещу корупцията, стана знаме на корупцията и предаде хиляди хора, повярвали във волята ни за промяна“, добави Нинова.

Тя заяви, че БСП е единствената алтернатива на настоящото управление. Тази една година беше за нас, българските социалисти, възможност за пореден път да докажем, че сме истинска, единствената българска, непредаваща България партия, добави лидерът на БСП.

„За тази една година арогантността, наглостта, предателството, родоотстъпничеството стигнаха до там, че решиха да предадат и продадат националния празник на България, националното достойнство на България, националните символи на България“, каза Нинова.

„Посегнаха и на най-святото за българския народ – неговите символи, символите на свободата. И каквото и да ни говорите, имало е Руско-турска освободителна война, и ето тук, зад нас, има един връх - Шипка и има един празник - 3 март. И не ни карайте да противопоставяме Кирил и Методий, нашето достойнство, нашата азбука и нашия принос към световната култура, на нашия ден на освобождението. Няма да ни разделите и по този начин“, каза Нинова.

Според нея България може да бъде спасена от Българската социалистическа партия.

Ние сме партията, която е отговорна за държава и народ. Имаме нужда от съюзник, защото срещу нас са изправени големи сили. Нашит съюзник е българският народ, добави лидерът на БСП. Снимка: Ралица Стефанова, БТА

Добавени коментари

Марио Асьов публикува:
02 Август 2023 | 13:13
Другите информационни медии трият коментарите за Якоруда. Явно властите окупирали града вече 20 години така нареждат. Жалко за това. Нищо няма да променят. В Якоруда никой не иска Беди, Карафеиз, Айша Х, Сабиха П., Куцузо, Пачката, Джама, Кавалов, Хърльови и подлогите им. Есен на местните избори всички до един ще бъдат изметени. Тези управници са позор за града, обградиха се само с братовчеди, комшииски назначения и щуробаджанащина. Нищо не направиха за Якоруда, за 20 г управление.. провал.. дпс им би шута, но те още се надяват... всяко начало има и край.. и вашият дойде.. това ли е елита на Якоруда, които не знаят чужд език, които са неграмотни половината съветници, които не отвориха нито едно работно място за 20 години, които ви прогонена от Якоруда да се считате по чужбина на гурбет, а те тук си крадат и за тях чужбина е Общината.. ЗА БЕДИ. О, ЗА КАРАФЕИЗ, ДЖАМА, ПАЧКАТА, ДЖЕКИ, АЙША Х. САБИХА П. - това са пиявици кърлежи които само смучат от програмите а ви хвърлят трохи

Добавете Вашия коментар

TOP