Корнелия Нинова: Бойко мълчи, мълчи, а после изтърси някоя глупост

12 Юли 2015 | 10:30
0 коментара
Общество
Корнелия Нинова: Бойко мълчи, мълчи, а после изтърси някоя глупост

Корнелия Нинова от БСП обяви в студиото на bTV , че БСП не вярва на социалния министър Ивайло Калфин за увеличаване на пенсиите с 40 процента, но от 2037 година. "Просто има друг начин, нещата може да се направят и по-бързо , с различни механизми. Парите за старост може да се вдигнат още от догодина, макар и само с 10 процента", каза Нинова.

След това тя коментира доста честите думи на Бойко Борисов, че неговото правителство е намалило дефицита на икономиката ни. "Министър-председателят мълчи, мълчи и от време на време, като излезе, изтърси някоя глупост", каза лявата депутатка. След това тя вметна, че цялата съдебна реформа, която вмомента се дискутира в обществото, е на принципа "Не ме гледай какво говоря, а какво правя".

Нинова коментира и ситуацията с големите търговски вериги, които работят у нас. Тя обясни, че не е редно те да имат печалба от 7-8 милиона годишно и да декларират обаче, че от пет години работят на загуби.

Накрая Нинова отрече да е давала пачка с пари на Михаил Миков, за да се откаже от лидерското място в БСП. И вметна, че цялата кампания с този подкуп е била просто да вкара БСП в обяснителен режим. /БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP