Конкурс за сурвачка, картичка и пано на тема “В очакване на Коледа” в Разлог

08 Ноември 2022 | 15:08
0 коментара
Култура
Конкурс за сурвачка, картичка и пано на тема  В очакване на Коледа” в Разлог


Ученици от I до XII клас и институции от Община Разлог и цялата страна могат да участва с по една творба в трите изброени категории.

Най- красивите творения ще бъдат отличени с награди, разпределени за участниците в три възрастови групи ( I група – от I до IV клас; II група – от V до VII клас; III група – от VIII до XII клас), а всички участици ще получат грамота за участие.

Основната цел на конкурса е насърчаване творческата и индивидуална изява на децата, както и предизвикване на интерес у подрастващите към наближаващите празници и запазените традиции.

Творбите следва да бъдат предадени до 11. 12. 2022 г. В Исторически музей- Разлог.

Иформираме Ви, че личните данни на участниците в Конкурс ,,Историята, музеят и аз“ ще бъдат обработени и използвани единствено за целите, задачите и осъществяването на настоящата изява, съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни, във връзка с употребата и прилагането на Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни.

Добавете Вашия коментар

TOP