Конфискуват семейното имущество на Бахамата

24 Февруари 2023 | 15:58
2 коментара
Криминално
Конфискуват семейното имущество на Бахамата

Прокуратурата в Благоевград сезира Антикорупционната комисия за отнемане имущество на Васил Петров, известен като Бахамата. На конфискация подлежат автомобили, имоти и парични средства, тъй като той, съпругата му Лидия и синът им Димитър, са обвинени за крупна измама.

В момента тримата са в ареста. КПКОНПИ започва проверка относно имотното състояние на Петрови. За престъплението се предвижда затвор от 1 до 8 години и конфискация на половината имущество, поясниха от прокуратурата в Благоевград.

В рамките на половин година Бахамата е спечелил от строителни предприемачи близо 530 000 лева. Те са от столицата, Петрич, село Марикокостиново, Сандански, Дупница. Петрови ги заблудили, че ще им съдействат при продажбата на леки и товарни автомобили, ще им подпомогнат за спечелване на проекти по различни програми и обществени поръчки, а също така, че ще им съдействат да си съберат борчове.

Припомняме, че семейството на Бахамата бе арестувано показно на метри от Административен съд - Благоевград. Пътували с таксиметров автомобил от Дупница. Първоначално на земята повалиха Васил, е след това поставиха белезниците на Лидия. Синът им пък бил арестуван по същото време в София.

Васил Петров е от Дупница, но се засели преди години в Благоевград. Той реално е с чисто съдебно минало, тъй като получи съдебна реабилитация по всички наказателни дела. Синът Димитър е студент в Американския университет. Преди дни публикува снимка във фейсбук с пачки пари на раменете си. На 4 февруари го спипаа с бясна скорост край Бобошево. Карал с над 300 километра в час Porsche Panamera. Тогава получил само административно наказание. Лидия Петрова бе арестувана с кокаин в бикините на ГКПП-Златарево преди повече от година. Тя призна вина и получи 6 месеца условна присъда./Е новина:

Добавени коментари

Рошко публикува:
24 Февруари 2023 | 17:13
А кой е Бълхамата??????
Гошо публикува:
24 Февруари 2023 | 16:09
Стига писах те че митко учи във американския университет няма 12 клас Не си изкара матурите ама сте една медия ум да ти зайде

Добавете Вашия коментар

TOP