Концерт и откриване на филм фест в Банско за Деня на независимостта

22 Септември 2021 | 12:26
2 коментара
Култура

Днес страната ни празнува 113 години от обявяване независимостта на България. Този знаменателен исторически акт на българските държавници ще бъде почетен с химна на Република България, приветствие на кмета на община Банско г-н Иван Кадев и музикална програма от самодейци към читалище “Никола Вапцаров”.

Тържеството ще се състои на централния площад на 22 септември 2021 г. /сряда/ от 18 часа.
След празничната програма ще бъде дадено началото на юбилейния ХХ Международен фестивал на планинарското кино Банско Филм Фест.

Добавени коментари

Вече "ГЕРБ НЕ Е СИЛА"! публикува:
22 Септември 2021 | 21:35
1.Партията ВИ се самосъсипва!Никой не иска да я съсипва,а вие сами така си поставихте! 2.Вярно е,че имате много врагове.По същата причина-защото вие уважавате само себе си! 3."Изграденото от вас" ни доведе до хаос и беднотия!Пачките отидоха при неколцина! 4.Вие взехте властта от народа.Кьорави ли сте,че и "комунистите" си свиха мангуре?! 5.Кьорави ли сте,че всички са срещу вас и никой не иска да си коалира с ГЕРБ и ДПС"? Вие разделихте народа на ваши и всички други-врагове??? Никога повече кликата на селянина-простак и айдук -Тиквата от Банкя,наречен от вас "господин"! Вие сте КОМУНИСТИТЕ,защото плашите народа с вашите глупости и го делите на врагове!
Банско е ГЕРБ! публикува:
22 Септември 2021 | 16:48
Приятели на ГЕРБ ЧЕСТИТ ВИ ПРАЗНИК! Много хора искат да съсипят партията ни! Много врагове имаме, които искат да разрушат изграденото от нас и да дойде бедност, страдания, мъка и хаос! Комунистите се готвят да вземат властта от народа! Да покажем на врага че сме силни! Да покажем на врага че сме смели! Да смачкаме врага! Нас не ни е страх! Под ръководството на нашия лидер и верен приятел господин Бойко Борисов ние ще запазим мира и демокрацията в България! Не на страха! Не на хаоса! ГЕРБ ПОБЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА!ГЕРБ ПОБЕДА!

Добавете Вашия коментар

TOP