Кон ритна и счупи носа на 23-годишен ром от Разлог

26 Юни 2015 | 07:56
1 коментара
Общество
Кон ритна и счупи носа на 23-годишен ром от Разлог

Кон ритна и счупи носа на 23-годишен ром от Разлог. Пострадалият е приет тази нощ в Спешно-приемно отделение със счупен нос.

Инцидентът е станал около 20:00 часа снощи в ромската махала на град Разлог. Мончо С. вчера си купил кон. Както си му е реда, за да се увери, че парите за покупката си струват, решил да го изпробва как работи. Яздил го, огледал го и накрая, решил да му покаже кой е господарят. Започнал да го налага с дървен кол. Конят обаче успял да се извърти и го ритнал в лицето. За щастие на Мончо, копитата все още не били подковани.

С огромен отток на устата и размачкан нос, пострадалият е приет в Спешно приемно отделение на МБАЛ-Разлог. Снимките установили счупен нос. Тъй като не бил осигурен, не е настанен в болница.

Малко след като е транспортиран с линейка от Разлог до Благоевград, пред спешно отделение пристигат 20-на роми. За да окажат "логистична" подкрепа на своя събрат. Държали се обаче цивилизовано, оплаквайки ранения и обвинявайки лошия кон. След час пострадалият е освободен за домашно лечение.

Добавени коментари

Leni публикува:
26 Юни 2015 | 14:59
Абе вие да не разказвате приказка?

Добавете Вашия коментар

TOP